(VIDEO) Ples i zafrkancija: Evo što je Fury radio u svlačionici prije nego je krenuo prema ringu

U kako dobrom raspoloženju i uz kakvo stanje uma je Tyson Fury ušao u meč protiv Deontaya Wildera najbolje nam svjedoći snimka nastala u svlačionici nedugo prije nego je 'Gipsy King' trebao krenuti prema ringu. Ukratko, tamo je vladala sjajna atmosfera uz Furyjev ples i zafrkanciju.

Ovog puta Fury u ring nije donio ples, kao što je to napravio u svojoj prvoj velikoj pobjedi, kad je detronizirao Vladimira Klička. U ringu je bio dominantan, agresivan i ubojit. No, svoje plesne navike nije niti ovog puta izostavio, samo što je njih ostavio u svlačionici.

 

Upravo iz prostora gdje je Tyson čekao kretanje prema ringu, dolazi snimka na kojoj možemo vidjeti u kakvom je on bio raspoloženju. Dok mnogi čekajući svoje borbe vode bitku s nervozom, više puta odlaze na WC, pokušavaju biti u tišini ili samo žmire skupljajući koncentraciju na ono što slijedi, nasmiješeni Fury je plesom zabavljao prisutne.

 

Svi znamo što se na kraju dogodilo i kakav se Tyson Fury vratio u svlačionicu. No, ovo je samo dokaz koliko veliko je njegovo samopouzdanje bilo prije tako važnog meča, protiv nokautera koji većinu karijere doslovno melje sve pred sobom.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!