K1 i Boks

(VIDEO) Pogledajte kako je Hector Lombard izgledao u svom 'bare knuckle' debiju

Hector Lombard
 Screenshot
Bivši UFC borac Hector Lombard je prošlog vikenda debitirao u Bare Knuckle FC promociji, točnije na njihovom 10. eventu koji se održao na Floridi. 42-godišnji bivši Bellatorov prvak je odlukom sudaca (49-46, 48-47, 48-47) pobijedio također bivšeg MMA borca Davida Mundella.

Zanimljiv podatak glasi da je Lombard tako upisao prvu pobjedu nakon punih 6 godina i 2014., kada je u UFC-ovom Octagonu slavio protiv Jakea Shieldsa. Niz od šest poraza ga je u konačnici 2018. godine koštao otkaza u elitnoj organizaciji. U nedostatku drugih angažmana Lombard se, baš kao i mnogi drugi, odlučio za Bare Knuckle FC.

Dvoboj protiv Mundella je bio izuzetno blizu, o čemu svjedoče dva suca koja su runde bodovali s vrlo neizvjesnih 3-2. Da je meč bio teži nego što je očekivao, priznao je i sam Kubanac.

"Bio sam agresivan, skupljao sam bodove. On je odmicao cijelo vrijeme, ali skidam mu kapu. Nisam mislio da će biti tako teško, pružio je dobru borbu", rekao je Lombard nakon debitantske pobjede.

I dok Mundell agitira za revanš, dojam je da ćemo Lombarda ipak gledati protiv nekog drugog protivnika kasnije ove godine. Dobra vijest je da ima ugovor na više mečeva pa će Kubanac u narednom periodu biti čest sudionik BKFC evenata.

A do tada pogledajte kratak "highlighr" video, koji ne otkriva previše, ali vam daje dojam kako Lombard izgleda u boksačkom meču bez rukavica.

Linker
19. travanj 2024 12:06