K1 i Boks

(VIDEO) Pogledajte prvi kickboksing trening Claresse Shields: 'Poštedite me kritika!'

Claressa Shields
 Screenshot
Prošlo je mjesec dana otkako je Claressa Shields pobijedila Ivanu Habazin i ispisala povijest svjetskog boksa, a prvakinja se već okrenula novim izazovima među kojima je i mogući prelazak u MMA.

Shields već neko vrijeme zaziva crossover meč protiv UFC-ove prvakinje Amande Nunes kojoj nudi dvostruki obračun, jedan boksački i jedan po MMA pravilima. Nunes ju je pozvala u UFC i najavila ga će ju uništiti u parteru, a Shields zatražila vremena za pripremu i počela ozbiljno trenirati udarce nogama. U međuvremenu je upoznala i Danu Whitea, koji je zainteresiran za žensku verziju meča McGregor - Mayweather Jr.

Shields je na svom Twitteru objavila snimku svog treninga s trenerom tijekom kojeg je vježbala udarce nogama i koljenima. Tvrdi da su joj to prvi kickovi koje je ikada uputila i upozorila fanove da ne budu prekritični.

"Prvi put u životu sam udarila kick. Poštedite me kritika, ni vi ne biste udarali direktom kao ja na svoj prvi dan. Uživala sam u treningu, nastavit će se", napisala je Shields i dodala u sljedećem Tweetu:

"Ozbiljna sam po pitanju prelaska (u MMA)".

"Neću lagati, srce mi je brzo lupalo kada sam ušetala na kickboxing trening. Bila sam strašno nervozna", napisala je uz video treninga.

Shields je ranije otkrila da će trenirati u kampu s Jonom Jonesom, a trenirala je i hrvanje s višestrukom svjetskom prvakinjom Adaline Gray.

Linker
23. travanj 2024 15:33