K1 i Boks

(VIDEO) Smršavio pa demonstrirao novu brzinu za Joshuu: Ruiz otkrio koji mu je savjet dao legendarni Iron Mike!

 Screenshot (YouTube, FightHype)
Andy Ruiz Jr. trebao bi revanš s Anthonyjem Joshuom dočekati kao 4 i pol kilograma lakši borac u odnosu na prvi meč, otkrio je to svjetski teškaški prvak na press konferenciji u San Diegu.

Ruiz je javno poručio Joshui da ga čeka brži i snažniji protivnik od onog koji ga je već jednom pobijedio.

A kako to onda danas izgleda vlasnik WBA (Super), IBF, WBO i IBO pojaseva?

Najbolje da procijenite sami pogledom na snimke s otvorenog treninga koji prikazuje neke od kombinacija s kojima će Ruiz krenuti po 34. profesionalnu pobjedu i prvu obranu spomenutih titula.

'Izvan ringa možeš činiti što god želiš, ali kad dođe vrijeme za borbu, kao što bi Mike Tyson rekao, 'Svi imaju plan dok ne prime udarac'. A kako će se stvari odviti saznat ćemo na dan borbe", jedna je od izjave s Ruizove press konferenciji, o kojoj možete više pročitati OVDJE.

Svjetski prvak je otkrio i kakav mu je savjet pred veliki meč dao legendarni Iron Mike.

"Oduvijek sam htio upoznati Mikea Tysona. On je sa mnom podijelio nekoliko savjeta. Rekao mi je da se pazim izvan ringa. Da sam unutar njega dobar, ali neka budem pažljiv kad nisam u ringu. Neka budem skroman i ozbiljan", podijelio je Tysonove riječi Ruiz.

Do revanša Ruiza i Joshue dijeli nas još šest tjedana (7. prosinca) za kada je zakazana spektakularna priredba u Saudijskoj Arabiji.

Linker
18. travanj 2024 23:38