K1 i Boks

Vito Jelčić saznao kad i gdje debitira u profesionalnom boksu

Vito Jelčić i Hrvoje Sep
 Instagram
Hrvatski boksač Vito Jelčić saznao je gdje i kad će upisati svoj dugo očekivani profesionalni debi nastup. Boksač za čiju se karijeru brine bivši dvostruki svjetski prvak, Jessie Vargas, krajem ožujka putuje u Meksiko.

Vito Jelčić je 26-godišnji boksač iz Zagreba koji je dugo vremena proveo u Americi, gdje je trenirao s nekima od najpoznatijih svjetskih boksača. Tamo je upoznao i Jessieja Vargasa s kojim je postao jako dobar prijatelj, a prošle godine ovaj se krenuo kao promotor brinuti o njegovoj karijeri. Vito se prošle godine vratio u Zagreb te je odlučio započeti profesionalnu karijeru. Sad je stigla vijest i kako mu je Vargas ugovorio prvi profesionalni meč.

Jelčić bi trebao nastupiti 28. ožujka u Mexico Cityju na priredbi promocije On chiquita Gonzalez. Za sada je poznato kako će se meč održati u super srednjoj kategoriji (76.2 kilograma). Protivnika Vito još uvijek nije saznao, ali otkrio nam je kako se po pitanju toga niti malo ne brine te da zna kako će njegovi predstavnici odraditi dobar posao.

Dok se nalazi u Zagrebu, Vito trenira u Leonardo klubu u Dubravi, u društvu boksača poput Marka Miluna, Alena Babića i Hrvoje Sepa. Ispod teksta možete pogledati video intervju nastao prilikom zagrebačkog posjeta Jessieja Vargasa, kad je došao upravo zbog toga da s Vitom dogovori detalje njihove suradnje.

Linker
01. travanj 2024 15:37