Wilder se ne slaže s legendarnim Foremanom: 'Najjači sam udarač u povijesti boksa, čemu ta priča...'

Usporedbe Deontaya Wildera s najjačim udaračima u povijesti boksa ponovno su se aktualizirale nakon što je 'Brončani bombarder' prošlog vikenda po drugi put u svojoj karijere nokautirao Luisa Ortiza.

U svim ti razgovorima o Wilderovom razornom udarcu posebno se istaknula jedna izjava legendarnog Georgea Foremana koji je naveo Mike Tysona, Joea Louisa i Joea Fraziera kao borce jačeg udarca.

I Foreman je sam po mnogima svojim predstavama zacementirao mjesto u samom vrhu najopakijih udarača u povijesti boksa, a njegov komentar nije se pretjerano svidio Wilderu koji je poručio da prestanemo živjeti u prošlosti.

"Ja sam najjači udarač u povijesti boksa. Točka. Nije mi jasno čemu ta priča oko stare i nove generacije. Staro je prošlost i ostavimo to tamo", komentirao je Wilder za TMZ.

WBC-ov prvak novu će priliku za demonstraciju svojih udaraca imati 22. veljače. Tada bi prema dogovoru trebao braniti pojas u novom susretu s Tysonom Furyjem. 'Kralj Cigana' preživio je u prosincu prošle godine Wilderovu 'bombu' i ustao se kada to mnogi od njega nisu očekivali.

"Neka mu se Bog smiluje jer drugi se puta NEĆE ustati", poručio je Wilder idućem suparniku.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!