REZULTATI ANKETE

KSW 51: Ovo je meč kojem se najviše veselite!

Stigao je dan velike KSW 51 priredbe koja će se večeras održati u zagrebačkoj Areni. Poljska je promocija za svoj debi u Hrvatskoj pripremila sjajan popis s 10 zanimljivih okršaja, a mi smo u anketi odlučili provjeriti koji vas to od njih najviše zanima.
 Instagram (KSW)

Prema rezultatima koji su bili dostupni u trenutku pisanja ovoga članka, meč kojem se najviše veselite je onaj Vase Bakočevića i Borysa Mankowskog. Ovaj je dvoboj prikupio 34 posto od ukupno nekih šest tisuća glasova.

Za istinske poznavatelje regionalne i europske MMA scene ovo nije nimalo iznenadujuć podatak. 'Psihopata' je već godinama jedan od najpopularnijih boraca s ovih prostora i netko čiji mečevi privlače veliki interes publike, bez obzira na to navijala ona za ili protiv njega.

Crnogorskog borca ovoga puta u kavezu čeka suparnik koji je pak velika zvijezda u Poljskoj. Mankowski je, podsjetimo, bivši KSW-ov prvak u velter kategoriji, a bez pojasa je ostao u borbi s Robertom Soldićem koji ga je zaustavio u prosincu 2017. godine.

Odmah iza sudionika sunaslovne, prema broju glasova smjestili su se sudionici glavne borbe večeri, Mariusz Pudzianowski i Erko Jun. Teškaškom sudaru višestrukog svjetskog 'strongmana' i popularnog fitness modela koji se sjajno snašao i u MMA svijetu najviše se raduje 24 posto naših čitatelja. Slijedi potom mec Ante Delije i Olija Thompsona (11 posto) koji je u posljednji trenutak uletio umjesto ozlijeđenog Denisa Stojnića.

Ostali okršaji prikupili su manje od 10 posto glasova, a kako izgleda kompletan pregled rezultata ankete možete provjeriti u nastavku članka.

Napomenimo i da se u subotu dogodila jedna promjena. Aleksandar Rakas morao je otkazati svoj meč, a kao njegova zamjena uskočio je Ivica Trušček. Više o tome pročitajte OVDJE.

Anketu smo ostavili aktivnom pa možda neki podaci kasnije neće odgovarati onima u tekstu*

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:15