UFC

McGregor: Khabib drhti, prestrašen je i ne želi revanš!

 Screenshot (YouTube)
Iako ga 18. siječnja u Las Vegasu čeka okršaj s Donaldom Cerroneom, Conor McGregor već jednim okom gleda na Khabiba Nurmagomedova.

Bivši dvostruki UFC-ov prvak ne skriva da je Khabib na vrhu liste s njegovim željama pa je tako već sad započeo s provokacijama kako bi privukao pozornost neporaženog Dagestanca.

"On drhti. Taj čovjek drhti. On ne želi taj meč. Ne želi ga. Jednostavno mogu nanjušiti sra*je. On je prestrašen i to je to. No, svi ostali žele to. Želi to i šef, Dana White želi taj meč, svi smo za to. Stoga, on može bježati, ali se ne može sakriti. Veselim se tome", poručio je McGregor u razgovoru za Mac Life.

'The Notoriousa' smo posljednji put u akciji gledali upravo protiv Nurmagomedova. Borba je to koja je završila u četvrtoj rundi pobjedom aktualnog prvaka. Iako je za mnoge Khabib bio osjetno bolji u tom meču, McGregor ima svoje mišljenje koje se osjetno razlikuje.

"Po meni sam ja osvojio prvu rundu. On je bio u boljoj poziciji u parteru, ali ja sam vodio u razmjenama. Što je to on učinio u prvoj rundi? U drugoj sam imao mlitav pristup. On je samo trčkarao okolo, a onda me sretno uhvatio onim udarcem i imao jednu sjajnu rundu. A što se dogodilo nakon toga? Ja sam osvojio treću rundu. Čak kad pogledate uvodne razmjene u četvrtoj rundi... Pobjeđivao sam i u njoj sve dok nismo završili na podu", analizirao je Irac.

Još jednu ispriku za taj poraz Conor je pronašao u neozbiljnom pristupu pripremama koje su prethodile.

"To se događalo nakon groznog kampa tijekom kojeg sam bio bez poštovanja prema ljudima koji vjeruju u mene. Nisam poštovao svoj tim, nisam bio predan, a unatoč tome sam priuštio jedan onakav nastup. Pored toga, te sam večeri ja zadao posljednji udarac njegovom bratu i rođaku", zaključio je McGregor koji bi, prema riječima Dane Whitea, u slučaju pobjede nad Cerroneom trebao biti idući za uspješnijeg iz susreta Khabiba i Tonyja Fergusona, a u nekim kombinacijama i zamjena ako jedan od njih ponovno otkaže svoj nastup.

Linker
02. svibanj 2024 11:27