UFC

'Mi smo spremni!' - opaki nokauter Rozenstruik ima prijedlog za Danu Whitea

Francis Ngannou vs Jairzinho Rozenstruik
 UFC
Jairzinho Rozenstruik (10-0) predložio je UFC-u da borba njega i Francisa Ngannoua (14-3) predvodi UFC 249, ali i da pobjednik tog dvoboja osvoji dodatnu nagradu u vidu privremenog teškaškog pojasa.

Još uvijek nije najjasnije hoće li se i gdje to točno održati UFC 249. Iako je do priredbe ostalo samo 14 dana, predsjednik UFC-a Dana White i društvo ne odustaju, ali isto tako i ne otkrivaju previše detalja.

S obzirom na sva događanja oko predviđene borbe između Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona, UFC će izgleda morati pronaći novi glavni meč večeri, a kandidata za tu ulogu ne nedostaje.

Okršaj Rozenstruika i Ngannoua trebao je predvoditi UFC-ov event u Columbusu, ali se ta priredba našla na popisu onih koje su službeno otkazane zbog pandemije koronavirusa. Iako ništa nije potvrđeno, rečeno je da UFC razmatra o premještanju tog dvoboja na UFC 249...

'Bigi Boy' sada predlaže da on i 'Predator' postanu novi 'main event', ali i da se pobjednika dodatno nagradi.

"Dana, čujem da trebaš novu glavnu borbu večeri za UFC 249? Što kažeš na meč za privremeni pojas u teškoj kategoriji? Vrijeme je, mi smo spremni", napisao je nokauter iz Surinama.

Linker
27. travanj 2024 09:16