K1 i Boks

Miočić poslao poruku Tysonu Furyju!

 AFP (Jason Silva / AGIF, Philip Pacheco / ANADOLU AGENCY)
Među prvim reakcijama na pobjedu Tysona Furyja pronašla se i ona UFC-ovog prvaka Stipe Miočića.

Teškaški kralj Octagona oglasio si nakon Furyjeve pobjede nad Deontayem Wilderom i odmah prozvao novog WBC-ovog prvaka.

Lista boraca koji se žele u ringu obračunati s 'Kraljem Cigana' već je postala pretijesna za sve zainteresirane. Eddie Hearn već tvrdi kako je Joshua pristao na povijesni meč za ujedinjenje titula. Svoju priliku želi i WBC-ov privremeni prvak Dillian Whyte. Wilder se uvijek može pozvati na klauzulu u ugovoru koja mu za pravo daje organizaciju trilogije. A tu je i - Stipe Miočić.

"Čestitke Tysonu Furyju. Volio bih otpjevati 'Sweet Caroline' u ringu. Hajdemo učiniti ovo", napisao je Miočić na svom Twitter profilu i tako podsjetimo Furyja na njihove ranije 'pregovore'.

Stipe je već neko vrijeme osoba koju često spominju u kombinacijama za Furyjevog protivnika. Još otkako je Britanac pokrenuo priču o mogućem prelasku u MMA, Stipe je pokazivao interes i za njihovim susretom u boksačkom ringu.

Fury je čak jednom prigodom i predstavio set posebnih pravila za sudar s UFC-ovim prvakom.

"Ne želim ući u borbu da bih se valjao po podu i činio sve te stvari. Borio bih se jednim od njihovih prvaka, ali u malim rukavicama od četiri unce. To bi bilo sasvim dobro za mene", pričala je u siječnju boksačka zvijezda.

No pitanje je koliko će Miočić u ovim trenucima biti zanimljiv Furyju. Ipak je on sada ponovno zasjeo na tron i pred sobom ima nekoliko jako interesantnih boksačkih opcija.

Podsjetimo i na to da Stipu u akciji nismo gledali od kolovoza prošle godine kada je u Anaheimu nokautirao Daniela Cormiera i u svoje vlasništvo vratio teškaški pojas. Aktualni UFC-ov prvak u ovim trenucima nema dogovoren novi meč, ali treći susret s DC-jem nešto je o čemu se najviše priča.

Linker
02. svibanj 2024 23:42