Ostalo

Bellator otkazao sve priredbe u svibnju

Scott Coker
 screenshot/Youtube
Čini se kako u Bellatoru ne vjeruju da će se situacija s pandemijom koronavirusa u skorije vrijeme popraviti te su otkazali svoje iduće tri priredbe, odnosno sve koje su se trebale održati u svibnju.

Vodstvo druge najveće MMA promocije na svijetu, Bellatora, očito smatra da niti u svibnju još uvijek neće biti uvjeta za održavanja priredbi pa su tako otkazali svoja tri iduća programa. U pitanju su Bellator 242, Bellator London i Bellator 243 priredbe, a sve su bile planirane za peti mjesec ove godine.

Bellator 242 trebao se održati 9. svibnja u San Joseu i trebao je biti predvođen s dvije velike borbe. Ryan Bader imao je ugovorenu obranu titule poluteške kategorije protiv Vadima Nemkova, dok su se Douglas Lima i Gegard Mousasi trebali boriti za titulu u srednjoj. Londonsku priredbi tjedan dana kasnije predvoditi su trebali James Gallagher i Cal Ellenor, dok je Bellator 243, planiran za 29. svibnja, za sada na svom programu imao tek glavnu borbu između Liz Carmouche i Mandy Böhm.

Bellator je za svoju posljednju priredbu, koja se trebala održati 13. ožujka, odradio čak i vaganje, da bi ju otkazali tek nakon toga, a sad su čini se poduzeli puno ranije mjere. Po tome se itekako razlikuju od UFC-a koji je nevoljko otkazao svoje tri priredbe, dok se još uvijek nadaju održavaju UFC-a 249, a nakon toga i svih ostalih planiranih priredbi.

Linker
19. travanj 2024 20:25