Ostalo

Bivši Strikeforceov prvak složio listu Bellatorovih prvaka koji bi mogli srušiti UFC-ove: 'Bader stilski stoji dobro protiv Miočića'

 Screenshot (YouTube)
Mogu li se najbolji Bellatorovi borci nositi s najboljim članovima UFC-ovog rostera? Pitanje je kojim se često zabavlja borilačka zajednica, a prema MMA veteranu Joshu Thomsonu promocija Scotta Cokera ima nekoliko jakih igrača za ovu bitku.

Thomson je istinski veteran MMA-a i netko tko je tijekom svoje bogate karijere iznutra upoznao i Bellator i UFC, ali i brojne druge promocije uključujući Strikeforce u kojem je bio prvak.

41-godišnji Amerikanac iz San Josea danas se bori u Bellatorovoj lakoj kategoriji i povremeno radi kao njihov analitičar, a jedan zanimljiv odgovor dao je na Twitteru kada ga je netko upitao - 'Koje Bellatorove prvake vidi kao najbolje na svijetu u svojim kategorijama?'

Prema Thomsonu tu kategoriju čine Bellatorov prvak u perolakoj i lakoj kategoriji Patricio Freire, zatim prvak u srednjoj Rafael Lovato, bivši prvak Gegard Mousasi, vladar velter kategorije Douglas Lima i dvostruki prvak Ryan Bader (poluteška i teška) za kojeg vjeruje da bi dobro prošao u meču sa Stipom Miočićem.

"Patricio zasigurno, Rekao bih Lovato ili Mousasi. Stilski gledano, mislim da Bader dobro stoji protiv Miočića. Još sam ranije rekao Lima. No, da budem jasan. Svi su oni jako čvrsti, a s obzirom na to da se radi o borbi, onda je sve moguće", napisao je Thomson kojeg mnogi pamte i kao prvog te jedinog borca koji je nokautirao Natea Diaza.

Što vi mislite o pitanju iz uvoda ovog teksta?

Linker
19. travanj 2024 22:09