Ostalo

(FOTO) Cat Zingano iznenadila otkrivši kojim se sportom bavila u srednjoj školi

Cat Zingano
 Instagram
Jedna od najpopularnijih borkinja svijeta, Cat Zingano, otkrila je putem Facebooka kojim se sportom bavila kao srednjoškolka. Mnoge je iznenadila fotografijom u kopačkama i štucnama, otkrivši da se bavila najpopularnijim sportom na svijetu.

Cat Zingano stekla je veliku popularnost svojim karakterom i stilom borbe te je unatoč ne baš uspješnim nastupima u posljednje vrijeme ostala jedna od najpopularnijih borkinja svijeta. Nova članica Bellatora puno toga očekuje od svoje karijere kod novog poslodavca i njen prvi nastup će sigurno biti kvalitetno popraćen.

Osim toga, Cat vrlo često komunicira sa svojim fanovima putem društvenih mreža, prije svega Instagrama. Tamo ju prati preko pola milijuna fanova kojima je ovim putem otkrila kojim se sportom bavila u srednjoj školi. Naravno, putem fotografije i komentara uz nju.

"Nogomet. Igrala sam ga otkako sam imala pet pa sve do 16 godina, igrala sam središnjeg stopera, središnjeg napadača ili libera. Zanimljivo kako su oštrina i klizeći startovi nešto što se jako cijeni u mom životu", napisala je Cat, usput upitavši fanove kojim su se oni sportom bavili.

Nogomet je inače izuzetno popularan u Americi među djevojaka i djevojčicama, zapravo je uz odbojku i košarku vodeći ženski školski timski sport. Zbog toga ne treba čuditi činjenica da su Amerikanke već godinama među najboljim reprezentacijama svijeta te trenutne svjetske prvakinje. Tko zna, možda bi i Cat bila među njima da se ipak nije odlučila okrenuti borilačkom sportu.

Linker
20. travanj 2024 08:47