(FOTO) Pretučena bivša UFC borkinja i najbolja prijateljica Mieshe Tate: 'Ovo je čista ljubomora'

Poznata MMA borkinja Cindy Dandois proteklog je vikenda bila žrtvom nasilja. Nju je ispred njenog doma u Belgiji pretukao bivši dečko s kojim je tek nedavno prekinula odnos.

35-godišnja Dandois bila je u priprema za svoj idući, ujedno peti ovogodišnji nastup, kad je doživjela neočekivani fizički napad od strane bivšeg dečka. On je doveo do teških fizičkih ozljeda. Nešto više o tome kako i zašto je do toga došlo, objasnila je sama borkinja.

"Moj bivši nije prebolio naš prekid i to što sam htjela da dalje nastavimo kao prijatelji. Ovo je čista ljubomora. Da, dobivala sam neke prijetnje od njega, ali ništa od toga nisam shvaćala ozbiljno sve dok se nije pojavio pred mojim vratima", ispričala je Cindy za belgijski portal Sceptr, nastavivši:

"Nisam bila spremna za napad. Prije nego sam se snašla primila sam šamar koji mi je slomio nos. Osim toga imam i duboku posjekotinu koja je dovela do sedam šavova. Ostat će mi ožiljak do kraja života, ali nadam se samo da ću uspjeti vratiti nos u normalno stanje. Trebala sam od početka prijetnje uzeti za ozbiljno, no vjerovala sam kako će se smiriti."

Ova borkinja koja je u profesionalnoj karijeri upisala 14 pobjeda i pet poraza morala je zbog toga otkazati svoj ugovoreni nastup idućeg vikenda. Što se tiče njenog bivšeg, za kojeg je samo navedeno kako je riječ o 35-godišnjem MMA borcu iz Maroka, ne namjerava podnositi tužbu.

"Bila bih sretna ako bi platio troškove liječenja. Ne želim da ode u zatvor. Svi smo ljudi i griješimo. Nadam se da će on vidjeti svoje greške i platiti za ono što je napravio te nakon toga vratiti svoj život na pravi smjer. I naravno, mene ostaviti na miru. Ja nisam patetična žrtva koja će plakati u kutu. Teško je, ali i dalje sam ovdje. Moglo je završiti drugačije, ali srećom nije", objasnila je svoje viđenje situacije.

Ispod teksta možete vidjeti Cindynu Facebook objavu uz fotografije ozljeda koje je doživjela.

Dandois je inače trenutno u nizu od tri pobjede i glasi za jednu od najboljih borkinja perolake kategorije na svijetu. U UFC-u je bila vrlo kratko, samo jednu borbu. Nakon poraza od Alexis Davis promocija joj se zahvalila, a nikad nije u potpunosti razjašnjeno zašto, budući da je dovedena uz pompozne najave. Inače je riječ o najboljoj prijateljici Mieshe Tate, a osim po svojim borbama, poznata je i po provokativnim fotografijama kakvima je njen Instagram profil poprilično popunjen.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!