Ostalo

Furyjev otac bijesan zbog Whiteovog komentara, pozvao ga na okršaj! 'Mogu te razbiti s jednim udarcem!'

Dana White
 screenshot
Ne traži samo Tyson Fury borbu s nekim iz UFC-a, traži to i njegov otac John! Starijem Furyju na meti je Dana White i to zbog pojedinih komentara o njegovom sinu.

Nedavno je predsjednik UFC-a izjavio da ima hrpu boraca koji su spremni na meč s Furyjem. White je 'Kralja Cigana' u razgovoru s TMZ-om pohvalio, ali i istaknuo da bi ga u UFC-u 'samljeli'.

"Zašto, čemu to", pitao se White.

Jednom kada je poslušao taj intervju, Furyjev otac John odlučio je poslati poruku namijenjenu UFC-ovom čelniku.

"Kako on može znati da će netko razbiti Tysona kad on stiže iz obitelji koja to čini drugima. Ja vjerojatno mogu razbiti Whitea s jednim udarcem. Pa kako onda on može tek tako otpisati mog sina. Čovjeka s Tysonovim vještinama, srcem i voljom za pobjedom se ne može tako otpisati. To su glupe izjave", kritizirao je John predsjednika UFC-a, a onda pred njega bacio neočekivan izazov:

"Neka priča tako sa mnom. Ja ću se boriti s njim. Dogovorite naš meč još večeras jer vjerujem da sam ja najbolji i najspremniji 54-godišnjak na svijetu. Spreman sam to dokazati bilo kad i bilo gdje. Besplatno ili za novac, potpuno mi je svejedno. Ne spominji tek tako ime mog sina. Ako nemaš nešto dobro za reći, onda je bolje da uopće ne pričaš o njemu", zaključio je John u razgovoru za iFL TV.

Podsjetimo i na to, da se u međuvremenu oglasio i Tyson Fury te u razgovoru za službenu stranicu agencije koja ga zastupa poručio da prihvaća meč sa Stipom Miočićem. Aktualnog UFC-ovog prvaka pozvao je na boksački okršaj, ali tek onda kad završi svoju priču s Deontayom Wilderom.

Linker
24. travanj 2024 21:56