Ostalo

Poništena posljednja pobjeda Tita Ortiza

Alberto Del Rio i Tito Ortiz
 screenshot/Youtube
Tito Ortiz ostao je bez pobjede koju je u prosincu prošle godine ostvario protiv Alberta Del Ria. Nju je poništila komisija Savezne američke države Teksas.

Ortiz i bivša hrvačka zvijezda Del Rio predvodili su prvi PPV program promocije Combate Americas, a Ortiz je do pobjede došao gušenjem nakon nešto više od tri minute akcije u prvoj rundi. No, ta pobjeda, ujedno 21. u njegovoj profesionalnoj karijeri, je poništena.

Komisija Teksasa zadužena za priredbu koja se održala u McAllenu obavijestila je promociju i borce kako je borba poništena, odnosno preinačena u "no decision", odnosno bez odluke, no nisu navedeni razlozi toga. Samo je navedeno kako je rezultat promijenjen nakon dodatnih istraživanja. Američki mediji najviše su začuđeni inače rijetko viđenim tipom odluke, odnosno "no decision" umjesto uobičajenog "no contest". Upravo zbog toga mnogi isključuju eventualni pad na doping testu.

Komisija je najavila kako je to trenutno sve što mogu iznijeti u javnost te da će uskoro biti poznate ostale informacije.

Ortiz je inače u ovoj borbi oduzeti Del Riu njegov pojas WWE prvaka. Naime, u borbu su ušli s okladom, gdje je Ortiz uložio svoj pojas UFC prvaka, dok je Meksikanac dao svoj gore spomenuti.

Linker
27. travanj 2024 05:20