Ostalo

Scott Coker otkrio tko je idući izazivač za Douglasa Limu

Douglas Lima
 screenshot/Youtube(Bellator)
Nakon što je pokorio veliki Bellatorov Grand Prix turnir velter kategorije i time se vratio na tron iste, Douglas Lima nije morao dugo čekati da bi saznao tko će biti njegov prvi izazivač u novoj šampionskoj vladavini. Predsjednik promocije Scott Coker otkrio je kako će tu priliku dobiti Lorenz Larkin.

Andrey Koreshkov, Michael Page i Rory MacDonald. To je bio "killers row" niz koji je Douglas Lima morao proći da bi ponovno postao Bellatorov prvak velter kategorije. I to je napravio više nego uvjerljivo i dominantno, čime je dokazao kako je trenutno najbolji borac možda i u cijelom Bellatoru. Njegov zvjezdani status sve je veći, a to bi se trebalo održavati ili čak povećati što češćim nastupima.

Iako je iza sebe, prema svim navedenim podacima, imao više nego tešku i napornu godinu, Lima već zna za što se treba pripremati, odnosno što mu iduće slijedi. Bellatorov predsjednik Scott Coker bio je o tome upitan od strane novinara, a odgovor je imao spreman. Otkrio je kako je idući izazivač Lorenz Larkin, koji prije toga ima još jednu ugovorenu borbu i nju će svakako odraditi.

"Larkina vodimo u Japan gdje će nastupiti 29. prosinca. Još uvijek radimo na protivniku, no predstavljat će Bellator i borit će se protiv nekog od Rizinovih boraca. Imat će itekako posla u Japanu. Lima će sigurno sad uzeti nekoliko mjeseci odmora, tako da ćemo imati vremena. No, Larkin je svakako broj 1. Osim ako ne izgubi u Japanu", otkrio je Coker.

Nakon što je u Bellatoru startao s dva poraza, Larkin je napokon uhvatio formu i trenutno se nalazi u nizu od tri pobjede. Svakako ja najvažnija ona s početka ovog mjeseca, kad je podijeljenom odlukom sudaca savladao Andreya Koreshkova. Što se tiče ona spomenuta dva poraza, prvi je doživio upravo od Lime. Ta borba se dogodila u lipnju 2017. godine, a tadašnji prvak je podosta uvjerljivo slavio sudačkom odlukom nakon pet rundi.

Linker
17. travanj 2024 00:02