Ostalo

'Ne cijenite me dovoljno jer nisam u UFC-u, ali ja znam - mogu nokautirati Kamarua Usmana!'

 Screenshot (Instagram)
Bellatorov prvak Douglas Lima vjeruje da je najbolji borac svijeta u velter kategoriji...

Nedugo nakon što je izdominirao Roryja MacDonalda te osvojio titulu i Bellatorov Grand Prix, Lima se napunio dodatnim samopouzdanjem i poručio da ga mnogi ne cijene onoliko koliko bi trebali. Razlog? Prema ovom 31-godišnjaku krije se u činjenici da ne nastupa pod okriljem UFC-a.

"Stalno razmišljam o tome (borbi protiv Kamarua Usmana ili Tyrona Woodleyja, op.a.). Pogotovo nakon jedne ovakve pobjede. Znam da pravi MMA fanovi prepoznaju ovo što radim, znaju da sam na razini tih tipova. Znaju i da mogu pobijediti bilo koga od njih. No, većina je onih koji misle da sam nitko i ništa jer nisam u UFC-u. Čovječe, pa ja mrzim takve stvari. Ti ljudi ne razumiju ovaj sport. Nije ovdje riječ o UFC-u, Bellatoru ili ONE FC-u. Ubojice su posvuda...", požalio se Lima u razgovoru s TMZ-om.

Lima je u istom intervjuu pohvalio suradnju Bellatorovog predsjednika Scotta Cokera s Rizinom te istaknuo da bi volio kad bi takvo što bilo moguće s UFC-om.

"Bilo bi sjajno boriti se s Usmanom. Pobijedio bih ga. Vjerojatno i nokautirao. On je sjajan hrvač, ali mogu ga ugasiti. Dovoljno je da mi u bilo kojoj fazi borbe sjedne pravi udarac. Uopće ne dvojim, jednostavno znam da ga mogu pobijediti, kao i bilo koga iz ove kategorije", samouvjereno će Lima koji je kasnije dodao na nema namjeru pričati loše o Usmanu, ali isto tako da nimalo ne sumnja u svoje sposobnosti.

"On je tamo prvak i radi svoj posao, ali ja jednostavno znam... Ako se jednog dana to ostvari, ja ću briljirati."

Lima je, napomenimo, u profesionalnoj karijeri ostvario 32 pobjede uz sedam poraza.

Trenutno je na nizu od tri velike pobjede. Prvo je u rujnu 2018. ugušio Andreyja Koreshkova, zatim zaustavio 'hype' Michaela Pagea kad ga je nokautirao na Bellator 221 priredbi, a potom sve okrunio dominantnom predstavom protiv MacDonalda kojem se osvetio za poraz iz 2018. godine.

Linker
19. travanj 2024 18:51