Ostalo

UFC legenda Pat Miletich uhićen u Illinoisu

Pat Miletich
 Instagram
Legendarni UFC borac Pat Miletich uhićen je u Illisionu radi sumnje na vožnju pod utjecajem opijata

Bivši UFC-ov prvak i uspješni trener te član "Kuće slavnih", koji je nastupao pod nadimkom "Croatian Sensation", zaustavljen je malo iza ponoći u noći s ponedjeljka na utorak. Nakon toga je, oko 2 sata ujutro priveden je u policijsku postaju gdje je zadržan u pritvoru. Poznato je samo kako je priveden zbog sumnje na vožnju pod utjecajem opijata, no nije poznato je li riječ o alkoholu ili drogama.

Miletich je već jednom ranije uhićen zbog sličnog prekršaja, no tim putem je nagodbom izbjegao zatvorsku kaznu koja mi iznosila do maksimalno godinu dana. Odradio je godinu dana uvjetno, no i to mu je skraćeno nakon što je prihvatio kratki kućni pritvor te je poslušao predavanje o vožnji pod utjecajem opijata.

Trenutno nije poznato hoće li ovo stvoriti probleme po pitanju njegovog povratka u ring. Naime, 18. srpnja trebao bi ovaj 52-godišnjak odraditi ekshibicijski kickboxing meč protiv bivšeg boksačkog svjetskog prvaka Michaela Nunna. Nunn je bio velika boksačka zvijezda prije nego je 2004. godine završio u zatvoru zbog preprodaje droge te je iza rešetaka proveo čak 15 godina.

Linker
24. travanj 2024 17:48