Ostalo

(VIDEO) Ali Abdelaziz u novom sukobu s poznatim MMA borcem

Ali Abdelaziz
 screenshot
Trenutno najpoznatiji svjetski menadžer MMA boraca, Ali Abdelaziz, ponovno se našao u središtu sukoba s jednim borcem. U pitanju je Bellatorov AJ Agazarm, koji je svoj kratki sukob s Abdelazizom uspio jednim dijelom snimiti te objaviti.

Iako još uvijek nije poznato kako je do ovog sukoba došlo, može se pretpostaviti da se radi o nekim "starim dugovima". AJ Agazarm inače je jedan od najboljih američkih grapplera, koji je ranije ove godine prešao u MMA te nastupa u Bellatoru. Tako se kao gost našao prošlog vikenda u Uncasvilleu na dvostrukom programu druge najveće svjetske promocije. Tamo se u istoj ulozi našao i Abdelaziz.

Nažalost, nigdje nije navedeno što se dogodilo u trenucima prije nego je nastala snimka koju je Agazarm uz objavu naslovio s "Najveća kuja u MMA-u". Snimka počinje tako da Agazarm snima pod dok se čuje Abdelaziza koji pita: "Hoćemo li sada snimiti video?"

"Da, želim javnu ispriku", rekao je Agazarm, da bi onda podigao telefon prema Abdelazizu te je pokušao isto to ponoviti. Ipak, nije stigao budući da je Abdelaziz reagirao izbivši mu telefon, da bi onda bio odmaknut od strane nekoga iz svoje pratnje. Do kraja snimke čuje se samo neko nerazgovijetno negodovanje popularnog menadžera.

Abdelaziz je u posljednje vrijeme konstantno u središtu raznih incidenata i sukoba, za koje svjedoci govore kako ih većinom on sam inicira. Posljednji se dogodio na PFL priredbi, gdje je udario menadžera Abrahama Kawu, a kasnije se sukobio i s UFC borcem Anthonyjem Pettisom. Sve je to rezultiralo time da ga je PFL, unatoč tome što se radi o njihovom bivšem matchmakeru, uklonio sa svih svojim priredbi dok se situacija ne smiri. No, Bellator to nije napravio, tako da je ovog puta do incidenta, srećom u manjim razmjerima, došlo na njihovoj priredbi.

Agazarm inače dolazi iz Stocktona i dio je Cesar Gracie tima kojem pripadaju braća Diaz, Gilbert Melendez i neki drugi borci. Tako se može pretpostaviti da je ovdje riječ o par godina staroj situaciji, kad su se na WSOF priredbi sukobili momci iz te ekipe s ekipom Khabiba Nurmagomedova. Abdelaziz je u to vrijeme bio glavni matchmaker WSOF-a, tj. današnjeg PFL-a.

Linker
25. travanj 2024 14:29