Ostalo

(VIDEO) Bellator 238 vaganje: Sve je spremno za debi Cris Cyborg

Julia Budd vs. Cris Cyborg
 screenshot/Youtube
Sve je spremno za prvu Bellatorovu priredbu u 2020. godini, a druga najveća svjetska MMA promocija nije se štedjela po pitanju 'matchmakinga'. Program 238 priredbe predvodi debi Cris Cyborg, koja će odmah napasti titulu prvakinje perolake kategorije koju drži Julia Budd, a tu je i još nekoliko sjajnih mečeva poput Grand prix četvrtfinala između Darriona Caldwella i Adama Boricsa.

Nakon dugih osam godina nastavlja se suradnja Cris Cyborg i Scotta Cokera, čovjeka koji joj je putem Bellatora prvi dao pravu priliku u "mainstream" vodama borilačkog sporta. Jedna od najboljih borkinja u povijesti debitirat će za Bellator i to protiv žene za koju se već godinama smatra kako joj može pružiti najbolji otpor u njenoj kategoriji do 66 kilograma. To je Bellatorova prvakinja Julia Budd, koja se trenutno nalazi u nizu od deset pobjeda, gdje su uključeno osvajanje i tri obrane titule Bellatorove prvakinje.

Njih dvije jučer su uspješno prošle vaganje, a onda su se našle u žestokom pogledu oči u oči. Vidi se kako je Cyborg željna borba, nakon što je u 2019. godini odradili tek jednu borbu. Bio je to njen srpanjski oproštaj od UFC-a, pobjedom nad Felicijom Spencer. Sad u promociji gdje je najavila kako također ima namjeru ispisati povijesti. Jedno poglavlje moći će već sutra, pošto nitko do sada nije uspio ujediniti naslove prvaka u Strikeforceu, UFC-u i Bellatoru.

Nije ta borba jedino što će pružiti uzbuđenje fanovima. Četvrtfinalna borba Grand prix turnira perolake kategorije između Darriona Caldwella i Adama Boricsa također je prava poslastica, a svoj debi u Bellatoru upisat će pridošlica Sergio Pettis. Tu je i borba nove Bellatorove akvizicije iz ženskog boksa, Ave Knight. Pogledajte kako izgleda glavni program, dok se snimka ceremonijalnog vaganja nalazi ispod teksta.

Bellator 238 - Rezultati vaganja (u lb) glavnog programa

Julia Budd (144.5) vs. Cris Cyborg (143.8)
Adam Borics (144.9) vs. Darrion Caldwell (144.6)
Juan Archuleta (145.5) vs. Henry Corrales (145.3)
Alfred Khashakyan (135.9) vs. Sergio Pettis (135)
Raymond Daniels (169.8) vs. Jason King (169.7)
Emilee King (115.2) vs. Ava Knight (114.5)

Linker
19. travanj 2024 21:41