Ostalo

(VIDEO) Bivši UFC prvak: 'Prebio bih Mikea Tysona u uličnoj tučnjavi!'

McGregor i Tyson
 Facebook
Tko je najjači? MMA borci, hrvači, boksači, karataši...vječna je tema na koju je teško dobiti jednoglasan odgovor. Svatko ima neku svoju teoriju, a ovisno iz kojeg sporta dolazi, vjeruje da je upravo njegova vještina najbitnija i najdominantnija. Bivši UFC prvak Chuck Liddell ju je podgrijao recentnom izjavom da bi prebio legendarnog Mikea Tysona u uličnoj tučnjavi.

"Iceman" je dao intervju za YouTube kanal EdMylett. Liddll se zapravo sjetio svog pokojnog djeda koji mu je još kao mladiću od 19 godina rekao "da može prebiti Mikea Tysona". Bivši UFC prvak je tada odmahivao rukom, ali danas vjeruje da je odgovor na to pitanje sasvim jasan.

"To je interesantno pitanje zapravo", smatra Liddell i dodaje:

"Bi li to bio ja ili Mike....? Ja ću to jako pojednostaviti. Ako govorimo o boksu, to je Mike. U MMA-ju sam to ja. On bi zapravo imao samo jednu priliku. Ako je ne iskoristi, gotovo je."

Uslijedilo je dodatno pitanje "što bi se dogodilo u uličnoj tuči s obzirom da su obojica gotovo isto teški?". Liddell ne dvoji.

"U uličnoj tučnjavi ja bih pobijedio. Naravno da ima šansu kao i svaki dobar udarač. Mogao bi me dohvatiti jednim udarcem, ali osim toga, nema nikakve šanse."

"Ali činjenica je da moj djed nikada nije to vidio. On je jedan od razloga zašto sam uspio u karijeri. Uvijek mi je govorio da mogu napraviti sve što poželim u životu.", zaključio je bivši UFC prvak koji se nedavno vratio profesionalnom sportu porazom od Tita Ortiza. Recentno je najavio novi meč što mnogi smatraju velikom pogreškom. Tyson je, s druge strane, godinama u boksačkoj mirovini i sada se bavi uzgojem cannabisa.

Linker
25. travanj 2024 14:45