(VIDEO) Borac 'poljubio' pod nakon brutalnog nokauta na BKFC 7 priredbi

Biloxi u Mississippiju sinoć je ponovo ugostio Bare Knuckle Fighting Championship, a u boksu bez rukavica posebno je impresionirao Kaleb Harris svojim brutalnim nokautom.

Sedmo izdanje BKFC-a ponudilo je neke sjajne mečeve i završnice uz što su se na programu našle dvije borbe za titulu. Ipak, najimpresivniju pobjedu upisao je Harris svojim nokautom Johnavana Vistantea.

Harrisu je ovo bio drugi nastup u okruglom ringu nakon što je na BKFC 5 priredbi u travnju poražen podijeljenom odlukom od Harrisa Stephensona. No 25- godišnji MMA borac (3-1) iz Mississipija na ovoj se priredbi vratio sjajnom pobjedom. U drugoj rundi (0:51) Harris pogađa razornim udarcem koji Vistantea doslovno šalje licem u pod.

U glavnoj borbi večeri BKFC-a 7 Jim Alers porazio je Leonarda Garciju u lakoj kategoriji tehničkim nokautom u prvooj rundi. UFC veteran Chase Sherman okrunio se naslovom prvaka teške kategorije porazivši Arnolda Adamsa, a Helen Peralata postala je prvakinja perolake kategorije nakon pet rundi borbe protiv Christine Feree.

Bare Knuckle Fighting Championship 7 rezultati:

Jim Alers def. Leonard Garcia- tehnički nokaut (Round 1, 1:38)

Chase Sherman def. Arnold Adams- jednoglasna sudača odluka (49-45, 49-45, 49-46) (za naslov u teškoj kategoriji)

Helen Peralta def. Christine Ferea- jednoglasna sudačka odluka (48-47, 48-47, 48-45) (za naslov u ženskoj perolakoj kategoriji)

Isaac Vallie-Flagg def. Melvin Guillard- tehnički nokaut (ozljeda ruke) (Round 3, 2:00)

Adam Pellerano def. Joshua Boudreaux- nokaut (Round 2, 1:30)

Dale Sopi def. Juan Torres via- jednoglasna sudačka odluka (49-46, 49-46, 48-47)

Kaleb Harris def. Johnavan Vistante- nokaut (Round 2, 0:51)

Quintin Henry def. Bubba Malbrough- nokaut (Round 1, 1:55)

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!