UFC

(VIDEO) UFC odabrao nadolazeće zvijezde za 2021. godinu: Pogledajte što nude u Octagonu!

Ciryl Gane, Aleksandar Rakić i Marvin Vettori
 screenshot/YouTube
12 imena odlučio je UFC predstaviti kao one koji bi u 2021. godini trebali postati MMA zvijezdama

2020. godina bila je vrlo dobra za određeni broj boraca i borkinja koji su savršeno iskoristili brzi povratak sporta u pogon. Problemi velikog broja boraca i borkinja s pandemijom rezultirali su većim brojem nastupa za neke koji tako što preferiraju, neki su zbog toga angažirani, a onda se potvrdili, dok su neki jednostavno bili na pravom mjestu u pravo vrijeme.

UFC je odlučio odabrati i dodatno promovirati njih 12, smatrajući kako su upravo ovih deset boraca i dvije borkinja oni koji bi u 2021. godini trebali iskoristiti svoju priliku i postati zvijezde. Neki od njih već su ugovorili velike borbe, dok za preostale nema sumnje kako će se uskoro naći u najvećem okršaju karijere. Među deset boraca raznih kategorija našlo se i ono Aleksandra Rakića, u našim krajevima već jedne od najvećih zvijezda, komu je samo jedna borba u 2020. bila dovoljna za veliki skok. Skok na poziciju gdje bi već krajem ove zime, ako savlada Thiaga Santosa, mogao doći do pozicije relevantnog izazivača.

Velike šanse za takvu poziciju svakako imaju Calvin Kattarm Cory Sandhagen i Marvin Vettori već u svojim idućim borbama, dok je ostatak boraca i borkinja s ljestvice na najboljem putu. Svi ovi borci i borkinje imaju realne šanse u idućih 12 mjeseci postati minimalno izazivači. No, isto tako je jasno kako su pred njima sad tek najteži ispiti. Pogledajte kako je to UFC odabrao.

Linker
15. travanj 2024 08:00