Ostalo

(VIDEO) Brutalno: ONE objavio kompilaciju najboljih 10 nokauta u 2019. godini!

One Championship
 Screenshot (YouTube)
Kraj je kalendarske godine, a to je obično savršen povod za razno razne "TOP ljestvice" najboljih boraca, najboljih mečeva ili u slučaju azijskog ONE Championshipa - najboljih nokauta.

Ovaj borilački div s Istoka ize sebe ima izuzetno uspješnu sezonu u kojoj su "ukrali" nekoliko mega zvijezdi iz UFC-a poput Demetriousa Johnsona, Sagea Nortchutta ili Eddieja Alvareza. Održali su četrdesetak odličnih eventa diljem Azije uključujući Indoneziju, Filipine, Tajland, Kinu, Maleziju, Vijetnam, Singapur i Japan.

Planovi za iduću godinu su im još ambiciozniji. Već sada je najavljeno novih 50 evenata, ali i prve priredbe u SAD-u. U pripćenju za medije azijska borilačka promocija je nedavno najavila još zaposleniju sezonu i tako bacila rukavicu velikom UFC-u. Otvorili su i urede u SAD-u.

"Za nadolazeću godinu ONE Championship planira održati minimalno 50 eventa, uključujući one iz serija ONE Championship, ONE Hero Series, ONE Warrior Series i ONE Esports. Uskoro ćemo objaviti više detalja oko kalendara za 2020. godinu", stajalo je u pripćenju te se nastavlja:

"Ako sve bude išlo prema planu, nadamo se da ćemo u 2020. godini održati svoju prvu priredbu u SAD-u, Indiji i Koreji. Iako ništa još uvijek nije 100 posto potvrđeno, ozbiljni razgovori i pregovori su u tijeku. Također vezano uz uspjeh ONE Championshipa u Kini, pokrenut ćemo novu seriju evenata ONE Hero Series - Filipini. Radit će se o lokalnoj ligi na Filipinima, koja će tražiti sljedeću veliku globalnu borilačku superzvijezdu."

Dok se svi ovi planovi ne realiziraju vi pogledajte TOP 10 najboljih nokauta u ONE Championshipu u godini iza nas. I uživajte...



Linker
22. travanj 2024 11:50