Ostalo

(VIDEO) Kontroverzni Dillon Danis fizički napadnut i udaren šakom usred noćnog kluba

Dillon Danis i djevojka
Bellatorov borac i timski kolega Conora McGregora, Dillon Danis, fizički je napadnut prošlog vikenda tijekom provoda u jednom njujorškom noćnom klubu. Kao dokaz toga pojavila se snimka na kojoj vidimo nepoznatog muškarca kako šakom udara kontroverznog borca.

Kako su rekli svjedoci, Dillon Danis je sjedio i družio se s prijateljima, kad je nepoznata muška osoba krenula prema njemu, ubrzala korak i prišavši mu ga udarila šakom u glavu. Danis se u trenutku nije snašao, no njegovi prijatelji su reagirali, a kasnije je stvar preuzelo osiguranje lokala.

"To je samo još jedan dan u Pablovom životu", rekao je Danis Arielu Helwaniju kad ga je ovaj upisao za komentar incidenta. Razlozi za ovaj napad mogu biti razni, a kao jedan svakako vrijedi spomenuti njegovu lošu reputaciju među MMA fanovima. Nju si je zapravo ciljano izgradio.

Što se tiče Danisove borilačke karijere, svoja prva dva profesionalna MMA nastupa upisao je u Bellatorovom kavezu i oba puta slavio je prekidom u prvoj rundi. Oba protivnika bili su MMA javnosti nepoznati borci i jasno je kako mu Bellator planski gradi karijeru. Danis u svojim medijskim nastupima sebe često naziva najboljim borcem na svijetu te omalovaža većinu konkurencije, a to je ponašanje koje fanovi nikako ne toleriraju.

Snimku incidenta pogledajte ispod teksta.

Linker
27. travanj 2024 04:28