Ostalo

(VIDEO) Kontroverzni tai chi majstor koji je prozvao UFC-ovu prvakinju teško nokautiran u prvoj minuti meča

 Screenshot (YouTube)
Kontroverzni tai chi majstor Ma Baoguo ponovno je dospio na naslovnice, a ovoga puta pozornost je privukao video na kojem možemo vidjeti njegov neslavan nastup na jednom turniru u Shandongu.

69-godišnji Ma Baoguo za svega 30 sekundi nokautiran je u prošlog vikenda održanom meču s 19 godina mlađim Wangom Qingmingom kojeg strani mediji predstavljaju kao umirovljenog vojnika i kick-boksača, a neki izvori navode i da se radi o amaterskom MMA borcu.

Prije nastupa na ovom turniru, Ma je tvrdio da će "obraniti čast tradicionalnog kung fua", a postoje i snimke iz kojih se može zaključiti i da je bio poprilično uvjeren u to da njegov protivnik nema nikakve šanse.

No, Baoguo, koji je nedavno privukao pozornost tako što je na borbu pozvao UFC-ovu prvakinju Weili Zhang, pao je bez ispaljenog metka. Naime, Qingming ga je nokautirao za svega 30 sekundi i to nakon što ga je prethodno dva puta poslao u nokdaun.

Baoguo je nakon posljednjeg udarca ostao bez svijesti te je navodno prevezen u bolnicu u kojoj se pokazalo da ipak neće imati ozbiljnijih posljedica.

Linker
18. travanj 2024 05:21