Ostalo

(VIDEO) Najbolji trenuci Bellatora 224 uz sjajno koljeno Eda Rutha

Ruth vs. Kunimoto
Bellator je jučer održao vrlo zanimljiv event predvođen borbom za titulu ženske perolake kategorije. U njoj je Juiia Budd savladala Olgu Rubin, no na programu se našlo još tri vrlo zanimljive borbe. Pogledajte njihove najbolje trenutke.

Glavni program Bellatora 224 otvoren je borbom Eda Rutha i Kiichija Kunimota. Bila je to prva borba za Rutha nakon eliminacije iz velter turnira i prvog poraza u MMA karijeri. Jedan od najboljih američkih studentskih hrvača novijeg doba ispravio je neke nedostatke i bivšu UFC-ove japansku zvijezdu savladao nokautom koljenom. Svakako se radi o vjerojatno najljepšem potezu cijele priredbe koji je ovdje prikazan kroz usporenu snimku.

Glavni program koji je sadržan u ovom pregledu još je sadržavao impresivnu predstavu Julianne Velasquez protiv Kristine Williams, a uspješno je svoj posao odradio još jedan povratnik. Rafael Carvalho uspio je savladati donedavnu veliku nadu, Chidija Njoukanija. Njih dvojica bili su sunaslovna borba, dok je u glavnoj Julia Budd dominantno riješila izazivačicu Olgu Rubin. Pogledajte kako je izgledala njena predstava za obranu titule prvakinje perolake kategorije.

Linker
26. travanj 2024 22:40