Ostalo

(VIDEO) Otkazana glavna borba Bellatora 247, Daley završio u bolnici pa objasnio pomalo bizarnu situaciju

Paul Daley
 Screenshot (Instagram)
Komplikacije i nekoliko različitih priča pred novu Bellatorovu priredbu...

Glavna borba Bellator 247 priredbe službeno je otkazana, a Paul Daley prevezen je u bolnicu, bila je to prva informacija do koje su na ovu temu stigli brojni svjetski mediji, uključujući i ugledni ESPN.

Slavni britanski borac trebao se u četvrtak boriti protiv Dereka Andersona, a da je njihov meč otkazan navodno je stajalo i u službenoj poruci iz Bellatora.

Razlog je, kako se navodi, skidanje kilograma s kojim je Daley imao problema.

Iako i sam priznaje da je premašio granicu, Paul je nedugo nakon pojave prvih informacija demantirao otkazivanje borbe uz riječi da "nije primio nikakav bolnički tretman."

"To nije slučaj. Imao sam puno kilograma za skinuti. Pojavio sam se s 1.2 (kg) previše, ali borba je prihvaćena. Nisam primio nikakav bolnički tretman. Sad sam ponovno u hotelu, upravo sam jeo i na 100 posto sam. Trebali bismo se vidjeti u četvrtak, kada ću nokautirati ovoga lika, naravno, ako on to još uvijek želi", poručio je pak Daley preko svog Instagrama.

Nakon Paulove poruke, ESPN je ponovno kontaktirao Bellator i dobio novu potvrdu da je borba otkazana. Inače, već po drugi puta ove godine...

Potom se Daley ponovno javio, poručio kako je bio 0.7 kilograma iznad granice, a ne onoliko koliko je ranije naveo. Zatim je i priznao kako je ipak imao određenih zdravstvenih problema, uključujući grčeve, te da se nije osjećao najbolje zbog čega mu je pružena pomoć i zbog čega je otišao do bolnice, ali da tamo nije ni došao na red. Što znači da nije primio infuziju, zbog čega je i mislio da će se borba ipak održati, no to na kraju nije bio slučaj.

Njegovo objašnjenje možete u cijelosti pogledati u videu koji prenosimo na kraju članka.

Ostatak priredbe, koja se održava u Milanu, nastavit će se po planu. Bit će to Bellatorov debi na CBS Sports Networku, a podsjetimo i da na istom eventu nastupa Uroš Jurišić kojeg čeka meč s Walterom Gahadzom.

Linker
25. travanj 2024 06:04