(VIDEO) Ruski boksač i kickboxing prvakinja uzrokovali smrt muškarca koji je branio invalida

Strašan incident sa fatalnim posljedicama dogodio se u ponedjeljak u ruskom gradu Barnaulu

Mihhail Startsev, čovjek kojeg portal Russia Today naziva bivšim boksačem te bivša dvostruka svjetska prvakinja u kickboxingu, Liliya Vorogushina, uzrokovali su u ponedjeljak incident nakon kojeg je 40-godišnji muškarac preminuo od ozljeda zadobivenih nakon udarca koji mu je uputio upravo Startsev.

 

Kako javlja spomenuti portal, Startsev, Vorogushina i još jedna osoba, na parkiralištu su napali hendikepiranog čovjeka koji je hodao uz pomoć štapa te je pokušao samo odmaknuti od vidno alkoholiziranog trojca. U tome nije uspio, nego je došlo do toga da ga je Startsev bacio na pod, a u snimci koja se pojavila možemo vidjeti kako ga bivša prvakinja nakon toga udara nogom u glavu, dok je i preostala ženska osoba sudjelovala u istom. Kad su vidjeli što se događa, prolaznici Pavel Pokhlov i njegova supruga Svetlana odlučio su priskočiti u pomoć.

Pokhlov ih je prvobitno uspio razdvojiti, no nakon toga je trojac još jednom napao spomenutog invalida, na što je Pokhlov reagirao udarivši Vorogushinu, koja je malo dalje pala na pod. Samo par trenutaka kasnije Startsev je s leđa pogodio Pokhlova šakom u glavu, na što je ovaj bez svijesti pao na beton. Udarac glave u beton bio je fatalan te je Pokhlov preminuo.

Sve se to jako dobro vidi na snimci koju je supruga preminulog muškarca postavila na Instagram, zajedno s fotografijama dvoje osoba po svemu sudeći krivih za incident koji je završio tragično.

"Zahvaljujući ovoj životinji, nema više mog supruga i oca troje djece. Dobar čovjek velikog srca koji jednostavno nije mogao gledati kako netko napada hendikepiranu osobu. Čovjek je hodao sa štapom i samo je želio pobjeći od te gamadi. Moj Pavel je došao pomoći mu, želio ih je razdvojiti. No, Vorogoushina, kickboxing prvakinja i njen prijatelj su skočili i počeli udarati nas. Tada je došlo do fatalnog udarca i instantne smrti. Nitko od te gamadi nije se ispričao meni ili njegovim roditeljima. Oni su me jednostavno svuda blokirali", napisala je Svetlana uz objavu fotografije čovjeka za kojeg se tvrdi kako je bivši boksač.

Kasnije je objavila i još jednu snimku na kojoj se ipak ne vidi trenutak udaranja njenog supruga i njegov pad, ali bi ista trebala poslužiti za identifikaciju krivaca.

 

I dok se o boksačkoj karijeri Startseva na internetu ne može pronaći nešto podataka, o Vorogushinoj se nešto zna. Ona je dva puta osvajala titulu svjetske kickboxing prvakinje, četiri puta bila je prvakinja Rusije te nosi brončanu medalju sa Svjetskog kickboxing kupa. Ipak, nije navedeno pod okriljen kojih organizacija je isto osvajala.

Protiv navedenih osoba uslijedit će prijava, a Startsevu prijeti kazna od 15 godina zatvora.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!