Ostalo

(VIDEO) Ruski 'Popaj' odradio MMA borbu i izgubio od 20 godina starijeg te glavu nižeg amatera

Kiril Tereshin
 screenshot
Vrlo zanimljiv video dolazi iz Rusije, a u njemu se nalazi snimka kratke borilačke manifestacija koja se sastojala od tri međusobne borbe internet zvijezda i zvijezda društvenih mreža. Ipak, svakako je najzanimljivija bila ona u kojoj je nastupio Kiril Tereshin, mladić poznat pod nadimkom 'Ruski Popaj', koji je postao viralan radi svojih abnormalno velikih bicepsa u koje si je sam ubrizgavao ulje synthola.

23-godišnji Tereshin u svoje bicepse ubrizgava vrlo štetni synthol, a nedavno je za web portal "lad bible" otkrio kako je to odlučio raditi da bi postao poznat te da bi došao do milijun pratitelja na Instagramu s ciljem da od toga može živjeti. Trenutno je na 400 tisuća, a kako mu taj broj već neko vrijeme stagnira, čini se da svoju ambiciju neće ostvariti. Osim toga, liječnici su mu rekli kako će mu morati s vremenom amputirati ruke ako se ne očisti od synthola pa je tako nedavno pokrenuo i "crowdfunding" kampanju s ciljem skupljanja novca za tretman kojim bi se riješio synthola iz tijela.

Do ove borbe je došlo nakon što ga je putem jedne svoje objave kritizirao bloger "Oleg Mongol", 43-godišnjak kojeg unatoč tome što ima samo deset objava na Instagramu prati 700 tisuća ljudi. Njegova kritika dovela je do prepucavanja, a prepucavanje do borbe.

Tereshin je ranije govorio o tome kako iza sebe ima borilačku pozadinu iz vremena od je služio u vojsci, dok Mongol rekreativno trenira borilačke vještine već neko vrijeme. I pokazao je "Popaj" kako zna udariti pa je čak dva puta ozbiljno ugrozio svog protivnika. No, Mongol se nije predavao, uspio je odvesti borbu na pod, a onda tamo i vrlo brzo svog protivnika prisiliti na tapkanje.

Iz objava nekih drugih medija saznali smo kako ovo nije bio prvi MMA pokušaj Tereshina. Već se borio protiv jednog drugog znanca s interneta te je tim putem poražen nokautom već prvim udarcem u borbi.

Što se tiče prve dvije borbe ove priredbe, ne znamo tko su djevojke i mladići koji su se susreli u kavezu. Poznato nam je jedino kako se radi o Rusima poznatima na internetu, tzv. "internet personalies". No, ispod teksta možete pogledati kako su izgledale sve tri borbe. Mi ćemo samo reći: Rusija.

Linker
18. travanj 2024 21:34