Ostalo

(VIDEO) Strašan povratak Pereire u MMA! Brazilac koji je dvaput pobijedio Adesanyu upisao walk-off nokaut

Alex Pereira i Thomas Powell
 Screenshot (UFC Fight Pass, Twitter)
Kickboxing superzvijezda je na čak pet minuta uspavala svog suparnika!

Alex Pereira (3-1) vratio se MMA-u po prvi puta nakon 2016. godine i u glavnoj borbi LFA 95 priredbe upisao novu pobjedu i to nokautom u prvoj rundi.

'Po Atan' je u noći s petka na subotu za protivnika imao Amerikanca Thomasa Powella (4-5), a njihov meč u srednjoj kategoriji okončan je nakon četiri minute i četiri sekunde prve runde.

Gloryjev kickboxing prvak u Kansasu nije trošio vrijeme i svima je vrlo brzo pokazao zašto je jedan od najboljih udarača današnjice. Presudni udarac u ovom meču bio je lijevi kroše nakon kojeg se Brazilac samo odšetao, a njegov protivnik 'poljubio' pod.

Ariel Helwani preko društvenih mreža javio je kako je Powell bio bez svijesti bio čak pet minuta.

"Bilo je to vrlo zastrašujuće, ali se srećom uspio ustati i sam izaći iz kaveza. Vidjeli su ga kako nakon povratka svijesti ispituje liječnike - 'Jesam li se borio?'. Drago mi je da je dobro", napisao je Helwani na Instagramu.

33-godišnjem Pereiri je ovo bio LFA debi, a brojni ga MMA fanovi najbolje poznaju kao borca koji je u kickboxingu dva puta pobijedio aktualnog UFC-ovog prvaka Israela Adesanyu. Jednom 2016. na bodove i jednom 2017. nokautom koji je postao viralni hit.

Linker
16. travanj 2024 12:30