Ostalo

(VIDEO) Strašne scene na priredbi Cage Furyja: Borac pao nakon prekida, budili ga u kavezu 15 minuta

 screenshot
Nemile i neželjene scene viđene su na jučerašnjoj priredbi Cage Fury Fighting Championship promocije

CFFC 84 priredba prenošena je putem UFC Fight Pass Servisa, a na njenom programu našla se sunaslovna borba između Pata Sabatinija i Jordana Titonija u perolakoj kategoriji. Ista je završila sredinom prve runde, nakon žestokog napada Sabatinija kojem je Titoni odolijevao sve dok sudac nije primijetio da je primio seriju čistih udaraca te da je slijedom toga spustio ruke. Odmah nakon što je borba prekinuta, Titoni je klonuo i pao na pod. Nikakvog govora o prekasnom prekidu ovdje nije bilo, sudac je odlično odradio svoj posao.

Sabatinijevo slavlje pobjede vrlo brzo je utihnulo, posebno nakon što ekipa iz kuta nije uspjela probuditi Titonija te su ušli i liječnici. Krenula je prava drama. Čitava liječnička ekipa bila je oko borca koji nije reagirao niti odgovarao. Pokušavali su kisikom, no niti to nije davalo rezultata. Titoni je par puta dolazio svijesti, no nije uspijevao istu zadržati te se ustati. Kamere su nekoliko puta pokazale Sabatinija, koji je bio izuzetno zabrinut, a ništa manje zabrinuti nisu bili svima poznati komentatori, CM Punk i Eryk Anders.

Titonija su nakon spomenutih 15 minuta uspjeli dovesti svijesti, nakon čega je isti otpremljen u bolnicu. Sabatini, kojem je ovo bila 11 pobjeda u 14 profesionalnih borbi, nije slavio. Dao je kratku izjavu nakon borbe, fotografirao se s timom te otišao u svlačionicu.

Iz Titonijevog tima su uskoro javili kako je pregledan u bolnici te da ne bi trebalo biti nikakvih posljedica, a kasnije je i on na Facebooku odgovorio prijateljima koji mu na zidu poželjeli brz oporavak. Svi testovi su mu bili negativni te je otpušten iz bolnice. Sve je na kraju prošlo u najboljem redu, nakon scena kakve ne želimo nikad gledati.

Snimku kraja spomenute borbe možete pogledati OVDJE.

Linker
26. travanj 2024 07:41