UFC

Osvojio milijun dolara, stigao u UFC i debitira protiv bivšeg teškaškog prvaka!

Ali Abdelaziz i Philipe Lins
 Instagram
Jedan zanimljiv teškaški okršaj trebali bi gledati 2. svibnja na UFC Fight Night 174 priredbi koja će se održati u Oklahoma Cityju.

Više američkih borilačkih portala javilo je u petak da će se u Chesapeake Energy Areni održati teškaški okršaj između bivšeg UFC-ovog prvaka Andreija Arlovskog (28-19-2 nc) i Philipea Linsa (14-3).

Borba je to koja je privukla puno pozornosti. Linsov debi na najvećoj pozornici fanovi s nestrpljenjem iščekuju. Riječ je o 34-godišnjem Brazilcu nadimka 'Monstro' koji je 2018. godine u premijernoj PFL-ovoj sezoni osvojio teškaški turnir i tako u džep pospremio bogatu nagradu od milijun dolara.

Lins je trenutno na nizu od četiri pobjede, a posljednja stiže upravo iz spomenutog finala u kojem je zaustavio Josha Copelanda. Predviđalo se da će brazilski udarač u drugoj PFL sezoni braniti svoju titulu, ali se morao povući zbog ozljede koja ga je koštala nastupa u 2019. godini.

U konačnici je Linsa karijera odvela do UFC-a gdje će biti jedno od najzanimljivijih pojačanja za 2020. godinu.

Arlovskom će, s druge strane, ovo biti prvi nastup nakon što ga je u studenom prošle godine nokautirao Jairzinho Rozenstruik.

Naglasimo kako se još uvijek čeka službena potvrda ovog dvoboja.

Linker
04. svibanj 2024 00:32