Ostalo

Pogoršalo se stanje Khabibovog oca? 'Posebnim letom je prebačen u Moskvu'

Abdulmanap Nurmagomedov, Javier Mendez i Khabib Nurmagomedov
 screenshot/Youtube
Abdulmanap Nurmagomedov prebačen je u jednu moskovsku bolnicu i sumnja se na to da ima srčane probleme, barem tako javljaju brojni ruski mediji.

Otac UFC-ovog prvaka Khabiba Nurmagomedova još je krajem travnja hospitaliziran u Mahačkali nakon što su se kod njega pojavili simptomi upale pluća. Abdulmanap je tada nedugo nakon dolasku u bolnicu testiran i na koronavirus, ali taj je test bio negativan.

No, da je situacija daleko od idealne javljaju brojni borilački portali koji se uglavnom pozivaju na izvore iz Rusije. Naime, prema najnovijim informacijama, 57-godišnji Nurmagomedov posebnim je letom još u nedjelju prebačen u Moskvu.

Vijest je to koju je za RIA Dagestan otkrio hrvački sudac i prijatelj obitelji Nurmagomedov - Ubaydula Osmanov.

"Prije nekoliko sam dana pričao s Abdulmanapom. Rekao mi je da je sve u redu i da se oporavlja. Ali 3. svibnja me nazvao jedan od njegovih bližih rođaka te mi rekao kako mu se odjednom stanje pogoršalo i da su ga posebnim letom odveli u Moskvu. Vjerujem da se radi o srčanim problemima", otkriva Osmanov.

Abdulmanap je i u prošlosti imao problema sa srcem te je zbog toga i prošao kroz jednu operaciju 2019. godine, dodaje pak ugledni borilački portal Bloody Elbow.

Linker
02. svibanj 2024 19:51