Regija

(ANKETA) Stipe ili DC? Tko pobjedom zaključuje povijesnu teškašku trilogiju?

Miočić vs. Cormier
 screenshot/YouTube
Je li se vaše mišljene promijenilo od pojave novih informacija?

Prije dva mjeseca, nedugo nakon službene potvrde trećeg susreta Stipe Miočića i Daniela Cormiera, upitali smo vas tko će slaviti u povijesnom teškaškom okršaju, a isto pitanje odlučili smo postaviti i u danima pred meč koji će se ovog vikenda održati u lasvegaškom APEX kompleksu.

Nakon godinu dana pauze Stipe i DC ponovno će se naći u UFC-ovom kavezu. Dvojica najboljih teškaša današnjice obračunat će se u noći sa subote na nedjelju u glavnoj borbi UFC 252 priredbe i, kako mnogi najavljuju, odgovoriti nam na pitanje - "tko je najveći teškaš u povijesti UFC-a?"

Kada smo od naših čitatelja u lipnju zatražili prognozu ovog dvoboja, čak 76 posto glasova otišlo je na stranu aktualnog prvaka, 14 posto čitatelja izabralo je izazivača, a 10 posto bilo je onih koji se nisu mogli odlučiti.

Dva mjeseca kasnije ipak raspolažemo s nešto više informacija. Pa tako, osim brojnih izjava i kadrova koji nam otkrivaju djelić forme u kojoj se nalaze glavni akteri ove priče, danas znamo da će se meč Stipe i DC-ja odviti u manjem kavezu. A to je, podsjetimo, bitan faktor i informacija koja u trenucima postavljanja prve ankete nije bila poznata.

Je li vaše mišljenje ostalo isto ili se u međuvremenu promijenilo? Odgovor na to pitanje možete nam dati u velikoj Fight Site anketi:

Linker
25. travanj 2024 19:19