Regija

Čedo Pantić u petak se bori u Slovačkoj: 'Samo najveći ratnici mogu dobiti ovakve bitke'

Čedo Pantić
Jedan od najboljih i najpopularnijih kickboksača u regiji, Čedo Pantić, u petak će nastupiti u Slovačkoj na priredbi promocije "Boj o Tatry". Tamo će mu se suprotstaviti jedan od najboljih domaćih boraca, Milan Pales.

Nakon što je doživio poraz krajem lipnja na Megdan 5 priredbi, gdje ga je u vrlo neizvjesnom meču savladao Ramazan Razakov, Čedo Pantić vratit će se u ring ovog petka u slovačkom Popradu. Iza njega su dva i pol mjeseca u kojima je morao prijeći preko poraza koji mu je teško pao. Ponajviše zbog toga što na Megdanu niti uvjeti nisu odgovarali borcima te isti nisu mogli ispuniti svoj puni potencijal. To sve je samo dodatno motiviralo mladog borca iz Modriče, koji je spreman prihvatio otići na gostujući teren svom najtežem protivniku do sada. Meč koji ga čeka nam je i osobno najavio.

"Prije 20-ak dana dobio sam poziv našeg velikog prijatelja Miše Bačulova za meč u Slovačkoj. Svi koji se bave kickboxingom znaju što u svijetu tog sporta znači Milan Pales. On se 2. studenog bori za Enfusionov svjetski pojas, tako da bih mu ja trebao poslužiti kao pripremni meč. Ali, on ne zna da sam ja spreman kao puška i da sam između ova dva meča trenirao jače nego ikad. Pogotovo jer sam poraz na Megdanu shvatio osobno, budući da sam zvijezda u toj organizaciji i na osnovu viđenog sam trebao uzeti pobjedu. Ali to je sport, a ja sam u srcu veliki ratnik i zbog toga sam iste sekunde prihvatio meč teži od svih koje sam do sada imao. Meč se održava u petak u slovačkom gradu Popradu, gdje je on domaćin. No, Miša je znao da samo najveći ratnici mogu pobijediti dobiti takvu bitku i zbog toga me pozvao", najavio nam je Čedo veliki ispit na koji će ovih dana otputovati.

Milan Pales jedan je od najboljih slovačkih boraca, a fanovi u regiji mogu ga pamtiti s FFC 15 priredbe iz 2014. godine, kad se u Poreču borio protiv Sama Petjea. Tadašnjem prvaku najbolje regionalne promocije pružio je dobar otpor, no Slovenac je slavio u vrlo zanimljivom meču. Prema podacima koje možemo pronaći na službenim stranicama W5 promocije za koju je upisao dva uspješna nastupa, u dosadašnjoj karijeri je ovaj borac upisao 35 pobjeda i samo tri poraza. Osim W5, nastupao je i u azijskom Kunlunu, koji također spada među najveće svjetske kickboxing promocije. Nažalost, njegov točan rezime nije moguće pronaći zato što kickboxing nažalost nema nešto poput onoga što je MMA-u Sherdog ili Tapology, a boksu Boxrec. Odnosno, ne postoji web stranica koja se bavi unošenjem rezultata kickboxing priredbi.

Linker
24. travanj 2024 05:58