Regija

Fight Nation Championship i službeno potvrdio novi meč neporaženog Ivana Erslana!

Ivan Erslan i Jusuf Hajrović
 FNC
Novi dan, nova potvrda još jednog meča koji nas čeka 31. srpnja na FNC-ovom Fighting Islandu

Na borilište se vraća jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca i neporaženi poluteškaš iz zagrebačkog American Top Teama - Ivan Erslan (8-0-1 nc).

Protivnik 28-godišnjeg nokautera ovom će prigodom biti srpski borac iz Novog Pazara - Jusuf Hajrović (13-11-1-1 nc), što bi značilo da ipak nije uspješno dogovoren Erslanov okršaj s neimenovanim poljskim borcem o kojem se pričalo još u prvoj polovici lipnja.

A da će krajem mjeseca srpnja nastupiti na otoku Pagu, odnosno u klubu NOA koji će biti domaćin ovog događaja, Erslan je najavio još prije nešto više od dva tjedna kada je gostovao na Podcast Inkubatoru.

Zagreb, 091119.
Arena Zagreb.
KSW s 51. izdanjem najveceg MMA dogadjaja u Europi.
Na fotografiji: Ivan Erslan.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX

Iako se već posljednjih nekoliko dana pričalo da bi novi suparnik hrvatskog udarača trebao biti upravo spomenuti Hajrović, Fight Nation Championship je tek u nedjelju i službeno potvrdio ovu vijest.

Ivan se tako priključio jednom zanimljivom 'cardu' kojeg će predvoditi revanš Ivice Truščeka i Vase Bakočevića, a ovo će mu biti prvi nastup otkako je u studenom prošle godine na KSW-ovom spektaklu u Zagrebu nokautirao Darwina Rodrigueza.

Linker
26. travanj 2024 21:13