Regija

(FOTO) Cro Cop posjetio UFC-ov institut, pala fotografija s poznatim društvom

Satoshi Ishii i Mirko Filipović
 Instagram (Stipe Brčić)
Mirko Filipović otputovao je sa Satoshijem Ishiijem u Las Vegas, gdje će ovaj u noći s četvrtka na petak nastupiti u doigravanju PFL turnira teške kategorije. Čini se kako se za vrijeme boravka pripremaju u UFC-ovom 'Performance Institutu', gdje je nastala i zanimljiva fotografija.

Kako bi u PFL doigravanju mogao nastupiti i Ante Delija, ekipe iz Cro Cop Teama u Las Vegas su otputovale odvojeno. S Delijom je tamo Stipe Drviš, dok je uz Ishiija po prvi put u PFL-u Mirko Filipović. A onda se on pobrinuo i za najbolje moguće uvjete u ovih nekoliko dana prije borbe.

Najbolji uvjeti u Las Vegasu svakako se nalaze unutar UFC-ovog "Performance Instituta", kako za trening tako i za opuštanje te oporavak nakon istog. Upravo iz ove druge faze dolazi fotografija koju je na svom Instagramu prvobitno objavio hrvatski borac bantam kategorije Stipe Brčić, a nakon njega i Mirko Filipović. Riječ je o fotografiji na kojoj se u bazenu nalaze Brčić, Filipović, Ishii te menadžer Ivan Dijaković.

Svakako je sjajno vidjeti Cro Copa u ekipi i nema nikakve sumnje kako bi njegova prisutnost trebala Ishiiju dati ogroman poticaj. On je inače najveći autsajder na programu priredbe, budući da se bori protiv prvopostavljenog ruskog teškaša Denisa Goltsova. No, to apsolutno ništa ne mora značiti ako je Ishii odradio vrhunske pripreme i spremio pravu strategiju za borbu kojom će krenuti u lov na milijun dolara. Borba za taj iznos na rasporedu je posljednjeg dana godina, a Ishii će u noći s četvrtak na petak morati upisati dvije pobjede da bi se tamo našao. Svom nastupu i dalje se nada Ante Delija, koji je u Las Vegas došao kao rezerva.

Linker
20. travanj 2024 03:15