Regija

(FOTO) Stipe pohvalio Kolindin lijevi kroše: 'Baca ga opako...!'

Stipe Miočić i Kolinda Grabar Kitarović
 Instagram (Screenshot)
UFC prvaka u teškoj kategoriji Stipu Miočića čeka još jedan meč s najvećim rivalom Danielom Cormierom. UFC je ovih dana objavio da DC ostaje aktivan i da je plan treći meč s Miočićem, a bivši prvak je baš noćas najavio da će mu dvoboj za titulu biti ujedno posljednji u karijeri.

Stipe je ovih dana dobio potporu i hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Ona je stigla u posjet SAD-u, a put je podrazumijevao i susret s UFC prvakom Stipom Miočićem u Clevelandu. Američko-hrvatski borac je predsjednici pokazao dvoranu gdje trenira te su zajedno odradili jedan udarački trening. Iako je od posjeta prošlo nekoliko dana "Vatrogasac" se danas na društvenim mrežama pohvalio s nekoliko fotografija njega i predsjednice te je pohvalio njezin lijevi kroše.

"Hrvatska predsjednica je došla u Cleveland i zaustavila se kako bi me posjetila. Kakva je to čast bila! Baca opaki lijevi kroše. Hvala ti Hrvatsko što si uvijek uz mene. Volim vas", napisao je Stipe na Instagramu uz fotografije.

Na prvoj fotografiji Miočić pokazuje Kolindi dvoranu, na drugoj joj zamata ruke prije treninga, a već na trećoj drži fokusere dok treniraju zajedno. Oboje su obučeni u nogometne dresove Hrvatske reprezentacije, a na na kraju je pala i zajednička fotografija.

Ovo nije prvi susret Miočića i Kolinde Grabar Kitarović. Prilikom posjeta Hrvatskoj prije nekoliko godina upravo je hrvatska predsjednica primila UFC šampiona na Pantovčaku pritom mu odavši priznanje za njegove sportske uspjehe, ali i zahvalivši zato što uvijek naglašava svoje hrvatske korijene.

Linker
16. travanj 2024 11:24