Regija

(FOTO) Uspješno održano SBC 23 vaganje, sve spremno za deset borbi večeras u Subotici

SBC 23
Večeras će se u Subotici održati 23. priredba srpske borilačke promocije Serbian Battle Championship. Jučer je održano vaganje na kojem su svi sudionici i sudionice bili uspješni te je postalo službeno kako će se programu naći deset borbi. Dvije od toga su za titulu SBC prvaka.

Točno dva mjeseca nakon posljednje priredbe SBC promocije, održane u Bačkoj Palanci, sve je spremno za SBC 23. Heksagon te promocije tim je putem po prvi put završio u Subotici, gdje će se večeras održati deset sjajnih borbi.

Sve će biti otvoreno borbom u poluteškoj kategoriji između predstavnika beogradskog Secutora, Marka Petkovića i Anđelka Kitića iz UFK Novi Zagreb. Na priredbi, i to u trećoj borbi po rasporedu, nastupa i Kitićev timski kolega Andreo Kolić. Nakon velikog iznenađenja u Bačkoj Palanci, gdje je savladao velikog talenta Rifata Pruševića, na Koliću je zadatak zaustavljanja još jednog ogromnog potencijala. Riječ je o Predragu Bogdanoviću iz Family Fight Teama. Između te dvije borbe održat će se meč Nicolasa Đurđevića i Alije Tucka.

Veliko zanimanje javnosti imat će MMA debi Julije Pajić, djevojke koja je samom svojoj pojavom zaintrigirala fanove. Ona će se u svom debi nastupu sučeliti protiv Sanje Ristić. Novi nastup u SBC kavezu imat će bivši prvak Nemanja Kovač, jedan od najpopularnijih boraca u Vojvodini. Somborac će se boriti Escleya Arauja iz Brazila, no u velter kategoriji. Kategoriju više otišao je i njegov sugrađanin Miro Jurković, koji će se ovog puta u poluteškoj kategoriji boriti protiv Pedra Paula Dos Santosa, a po prvi put na SBC-u možemo gledati borbu muške muha kategorije. U njoj će se boriti Danijel Špoljarić i Douglas Felipe.

Nakon sedam gore nabrojanih borbi uslijedit će borbe za titulu. Prva je ona u perolakoj kategoriji koji će pokušati osvojiti jedan od najboljih grapplera Srbije i trener u Secutor timu koji je osnovao te dalje vodi njegov otac Jovan. Riječ je o Aleksandru Miličeviću koji će do pobjede pokušati doći protiv Jonathasa Cavalcantija. Za titulu bantam kategorije borit će se dva Brazilca, Werlleson Ribeiro Martins i Joriedson de Souza. Glavna borba večeri ona je u kojoj će svoj veliki povratak odraditi Nemanja Uverić. Svojevremeno jedan od najvećih talenata u regiji će se pred publikom u svom gradu boriti protiv Jhonnyja Carlosa, borca već poznatog SBC publici.

Ispod teksta možete pogledati rezultate vaganje, službeni plakat i fotogaleriju s vaganja i konferencije za medije.

SBC 23 - Rezultati vaganja

1. Marko Petković (93,5 kg) vs Andjelko Kitić (93,4 kg)
2. Nicolas “Chef” Djurdjević (93,3 kg) vs Alija Tucak (93,5 kg)
3. Predrag Bogdanović (77,5 kg) vs Andreo Kolić (76,6 kg)
4. Julija Pajić (77,3 kg) vs Sanja Ristić (75,9 kg)
5. Nemanja “Sledgehammer” Kovač (77,1 kg) vs Escley “Pezao” de Araujo (77,5 kg)
6. Danijel Špoljarić (57 kg) vs Douglas “He-Man” Felipe (57,5 kg)
7. Miro Jurković (92,3 kg) vs Pedro Paulo “Brum” Dos Santos (93,5 kg)
8. Aleksandar Milićević (65,8 kg) vs Jonathas “Monstro” Cavalcanti (65,7 kg) - za titulu perolake kategorije
9. Werlleson Ribeiro “Galinho” Martins (? kg) vs Joriedson “Fein” de Souza (60,7 kg) - za titulu bantam kategorije
10. Nemanja Uverić (84,4 kg) vs Jhonny “Lenhador” Carlos (84,5 kg)

Linker
24. travanj 2024 14:46