Regija

Hrgović najavio nokaut, ali i istaknuo podatak koji poziva na oprez: 'To dosta govori o njemu'

Filip Hrgović
 Favbet
Pred novi meč 'El Animala' pojavio se niz vrlo zanimljivih oklada...

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović dobio je novog protivnika. Čeh Ondrej Pala otkazao je meč, a pred El Animala će u subotu 26. rujna izaći Grk Alexandre Kartozia. Riječ je o boksaču koji ukupno ima 10 profesionalnih borbi, 8 pobjeda, jedan poraz i jedan meč bez pobjednika. Na borbu Hrgović – Kartozia kladite se putem besplatne Favbet aplikacije ili stranice Favbet.hr.

"Žao mi je što se Pala ozlijedio, pašu mi što iskusniji i jači boksači. Međutim, moj profesionalni skor nije mnogo veći od Kartozijinog, Riječ je o brzom, jakom i opasnom boksaču. Od 8 pobjeda, 7 ih je postigao nokautom. To dosta govori o njemu. Čvrsto vjerujem u svoju pobjedu. Nokautirat ću ga! Međutim, u isto sam vrijeme i oprezan. Svakom meču pristupam kao da se borim za naslov svjetskog prvaka, bez obzira na skor boksača i sve ostale priče", rekao je Filip Hrgović, ambasador Favbet-a.

Nadajmo se da će Filip u subotu što prije pobijediti Grka, odnosno da meč neće dugo trajati kako bi naš boksač ostao što svježiji. Poslije meča s Kartozijem, za samo mjesec dana Hrgović se bori protiv Rydella Bookera (26-3-0) u SAD-u.

Favbet
Filip Hrgović

"Važno je da Filip ostane aktivan. Zato smo mu i pokušali organizirati meč s Čehom Palom, nakon što je sudar s Bookerom odgođen zbog pandemije. Čeh je u međuvremenu nažalost otpao, međutim, Grka Kartoziju nikako se ne smije podcijeniti. Riječ je o nokauteru. To je jedan od onih mečeva gdje Filip može mnogo toga izgubiti, a malo toga dobiti. Ako ga Filip pobijedi, neki će reći da je to bilo očekivano, a ako izgubi, čudit će se kako je izgubio od boksača s manjim skorom. No, bez obzira na to, Filip mora ostati aktivan jer je na putu prema tituli i ne smije ispasti iz ciklusa treninga i borbi. Sve će se to isplatiti jednog dana", rekao je Željko Karajica, menadžer Filipa Hrgovića.

Iskoristi Favbet-ov RISK FREE BET do 200 kuna i napuni džepove!

Analitičari Favbet-a za vas su pripremili niz zanimljivih oklada za meč Filipa Hrgovića, s najvećom razradom mogućih ishoda i visokim tečajima. Primjerice, na okladu „Hoće li Hrgović završiti borbu u prvoj rundi?“ tečaj je 2.50, a izgledi za takav scenarij su realni. Mislite li da će El Animal završiti meč poslije druge runde, a prije sudačke odluke, tečaj je 1.85. Kladite li se da će Kartozia biti u knockdownu više od 1.5 puta, svoj ulogu uvećajte tečajem 2.40. Polažete li nade u Grka Kartozia, i pogodite da će Filip biti u knockdownu čeka vas visoki tečaj 20.00! U svakom slučaju čeka nas zanimljiv meč, kojeg uvijek možete začiniti pametnom okladom i napuniti svije džepove! Sve koeficijente potražite ovdje.

Light up the game! Favbet.hr.

Linker
20. travanj 2024 13:04