Regija

Ivan Erslan potpisao za KSW i nastupa u Areni Zagreb!

Ivan Erslan
Sjajnom popisu borbi za KSW 51 priredbu pridružio se i Ivan Eslan (7-0, 1NC). Neporaženi hrvatski poluteškaš s vodećom europskom MMA promocijom potpisao je ugovor na više borbi te će prvi nastup odraditi 9. studenog u Areni Zagreb.

Erslan je sinoć gostovao u Podcast Inkubatoru gdje je ekskluzivno otkrio sjajnu vijest da se pridružuje poljskoj promociji i nastupa pred domaćom publikom u Zagrebu.

"Ovo je stvarno velika stvar. U Areni će biti spektakl i stvarno mi je zadovoljstvo što ću tamo nastupiti. Dobio sam ugovor na četiri borbe. Uvijeti su fenomenalni i jedva čekam 9. studenog. Sada kreće mjesec i pol dana žestokih priprema i doći ću najspremniji ikad da se napokon nakon dugo vremena opet potućem pred svojom domaćom publikom u Zagrebu ", rekao je Erslan u razgovoru s Markom Petrakom.

Podsjećamo, Erslan je svoj osmi profesionalni meč, kao i posljednja dva, trebao odraditi za hrvatsku borilačku promociju sa sjedištem u Las Vegasu, Final Fight Championship. Iako je ugovorom vezan za FFC Erslan se zahvalio predsjedniku FFC-a Orsatu Zovku što mu je dopustio da iskoristi ovu veliku priliku i pridruži se KSW-u.

Član zagrebačkog American Top Teama također je otkrio kako se za pripreme vraća u centralni stožer ATT-a u Floridi gdje će još jednom pomagati legendi sporta Andreiju Arlovskom za njegov nadolazeći meč. Bivši UFC prvak teške kategorije bio je oduševljen Erslanom tijekom njegovog posjeta Coconut Creeku ranije ove godine kada ga je angažirao kao sparing partnera uoči borbe s Augustom Sakaijem. Arlovski je očito bio zadovoljan zajedničkom suradnjom te želi da mu Erslan pomogne i za njegov meč protiv Jairzinha Rozenstruika koji bi se trebao održati 2. studenog na UFC 244 priredbi.

Erslan se tako pridružuje sjajnom popisu borbi za KSW 51 na kojem će od regionalnih imena nastupiti timski kolega Filip Pejić, Antun Račić, Vaso Bakčević, Alekandar Ilić, Aleksandar Rakas, vjerojatno Roberto Soldić i drugi. U glavnoj borbi večeri legenadarni poljski "strongman" Mariusz Pudzianowski obračunat će se s bosanskohercegovačkom zvijezdom Erkom Junom u teškoj kategoriji.

Ime Erslanovog protivnika za KSW 51 zasad nije poznato, ali nema sumnje da ćemo ga saznati u narednim danima.

Ulaznice za KSW 51 možete kupiti putem eventim. hr-a na ovom LINKU.

Linker
20. travanj 2024 17:05