Regija

Luka Milidragović odgovorio protivniku: 'Zapitat će se kojim se to sportom uopće bavi'

Luka Milidragović
Polufinale lake kategorije FNC Armagedon turnira odradit će Luka Milidragović i Marko Bojković

Već nakon uvodnog FNC Armagedon kola bilo je jasno kako će borba između Marka Bojkovića i Luke Milidragovića biti jedna od uzbudljivijih u polufinalu.

Mladi borac iz Beograda i tek nešto stariji iz Dubrovnika su osim impresivnih nastupa u borilištu pokazali i zanimljiv karakter pa ne treba čuditi što se upravo o njima puno piše po forumima i društvenim mrežama te priča među ljubiteljima borilačkog sporta.

Luka Milidragović u prvom je kolu bio bolji od Aleksandra Terzića, a borbu koja je najavljivana kao najizjednačenija je riješio jednoglasnom sudačkom odlukom nakon dvije runde. Nije primio veću štetu i završio je s podignutom rukom, dakle zadovoljstvo je bilo tu.

"Naravno da sam zadovoljan pobjedom jer sam publici pružio zanimljivu borbu, ali sveukupno nisam zadovoljan svojom izvedbom jer moj tim i ja znamo da mogu puno bolje i puno više", rekao je Luka, otkrivši kako je zadovoljan činjenicom da se o njegovoj idućoj borbi puno priča:

"Da, stvorio se taj neki dobar hype oko naše borbe, iako obojica zajedno imamo tek jednu profi borbu, haha. Znam da je Marko dobar borac i čak shvaćam da svojim ponašanjem i izjavama pokušava sebi nabiti nekakvo lažno samopouzdanje."

Luka je spomenuo samopouzdanje koje je kod njegovog protivnika uistinu na jednoj visokoj razini. Toliko da je u intervjuu za ovaj portal najavio kako će Dubrovčaninu priuštiti najgore iskustvo u životu. To je nešto na što se mora odgovoriti, a Milidragović je to napravio sa stilom.

"Kad se vrata borilišta zatvore, on će se zapitati kojim se sportom uopće bavi", poručio je 19-godišnjem borcu iz Ahileja, dodavši: "Vidim svoju prednost u apsolutno svakom segmentu, ali vidjet ćemo gdje će nas borba odvesti i što će se dogoditi u kojem trenutku."

Još na kraju pitanje osjeća li ikakav pritisak, posebno jer znamo koliko samom pobjedom može dobiti.

"Nemam nikakav pritisak, ja sam borac koji uživa u svom poslu", zaključio je još na kraju mladi hrvatski borac od kojeg se u budućnosti puno očekuje.

U drugom polufinalu lake kategorije sastaju se Patrik Čelić i Lazar Kukuličić.

Linker
24. travanj 2024 17:43