Regija

Otkazana borba Darka Banovića za Cage Warriors titulu, njegov protivnik ne skriva razočaranje

Darko Banović
Unatoč maksimalnom trudu promocije s ciljem da se Cage Warriors 113 priredba održi, ista je danas ostala bez glavne borbe u kojoj su se Darko Banović i Morgan Charriere trebali boriti za privremenu titulu perolake kategorije. Razlog tome je nemogućnost austrijskog Sarajlije da na vrijeme doputuje u Manchester.

Vijest o tome otkrio je Charriere, koji je putem društvenih mreža obavijestio fanove kako se neće boriti. Ipak, odradio je to podosta nekorektno, napisavši kako je Banović sam donio odluku kako neće putovati.

"Jako sam razočaran što vam moram reći da se u petak neću boriti za titulu. Darko Banović odlučio je kako neće putovati u Manchester na borbu protiv mene. Osigurali smo mu sve solucije da može biti siguran u svoj povratak nakon borbe. Tražili smo rješenje u posljednji trenutak, no svi su odbili, čak i borci koji već jesu na programu i kojima sam ponudio 1000 eura svog honorara. Vraćam se u Francusku s gorkim okusom u ustima", napisao je Charriere.

Situacija po pitanju koronavirusa u Austriji vrlo je teška. Do sada je zabilježen 1471 slučaj, od čega 139 u posljednja 24 sata. Do sada je umrlo četiri osobe, a austrijske vlasti uvode sve strože mjere kretanja, ali i putovanja. Kako se situacija mijenja doslovno iz sata u sat, Banovićeva odluka zapravo bi trebala biti razumljiva. Zdravlje i sigurnost svakog pojedinca treba biti prioritet svih nas. Sam borac za sada se još uvijek nije obratio javnosti na temu svog ostanka u Austriji.

Što se tiče priredbe, još uvijek se ne može potvrditi nastup Duška Todorovića, koji je Cage Warriors službeno najavio. Nekakvu konkretnu informaciju od samoga borca nismo uspjeli dobiti...

Linker
20. travanj 2024 09:14