Regija

Otkriven protivnik Roberta Soldića u Londonu?!

I dalje sa stopostotnom sigurnošću ne možemo znati tko je protivnik Roberta Soldića na jubilarnoj KSW-ovoj priredbi u Londonu 19. rujna. Unatoč tome što je objava poljskog InTheCage.pl na službenom Instagramu danas digla dosta prašine u europskim borilačkim krugovima...

Poljski portal je u četvrtak na društvenoj mreži, naime, objavio da se Roberto Soldić na KSW-u 50 bori protiv Patrika Kincla. To su učinili obrađenom KSW-ovom fotografijom na kojoj su Soldić i Kincl, ali su se ogradili u komentaru napisavši da se radi o glasini i neslužbenom podatku.

S obzirom da službeni KSW-ovi kanali šute, baš kao i dva glavna protagonista, jasno je da se ne radi o informaciji koja je službeno. No, vjerojatno namjerno puštena u javnost kako bi se ispipao teren i vidjelo koliki je interes za ovim dvobojem.

Kincl je 30-godišnji češki borac koji se natjecao u poznatim europskim promocijama poput XFN-a ili ACB-a. Trenutačno ima 22 pobjede i 9 poraza, a u posljednjem nastupu je svladao bivšeg FFC borca Talijana Mattiu Schiavolina. Do sada nije nastupao za poljski KSW.

Nakon govora o nekoliko poznatijih imena poput onoga bivšeg UFC borca i Bellatorove zvijezde Paula Daleyja, čini se kako se ipak Kincl isprofilirao kao najizgledniji Soldićev protivnik u SSE Areni.

Dok meč ne potvrdi netko iz čelništva poljske promocije ili od strane boraca, ne zna se protiv koga će "RoboCop" u Londonu braniti svoj pojas prvaka u velter kategoriji.

Linker
26. travanj 2024 19:45