Pejić u očima kladionica favorit i protiv Torresa, i dalje nema ponude za meč Delija vs. Stojnić

"Bookmakeri" vjeruju da Brazilac Daniel Torres ima veće šanse protiv Filipa Pejića nego njegov originalni protivnik Poljak Krysztof Klaczek. Velik broj europskih "online" kladionica je i meč Pejić vs. Torres, naime, uvrstila u svoje ponude uoči KSW-a 51 koji se 9. studenog održava u Zagrebu.

No, i dalje je borac zagrebačkog ATT-a priličan favorit. Samo ne toliko velik kao protiv poljskog borca. Ako ste i dalje uvjereni u pobjedu bivšeg UFC-ovca onda ćete sada na njegovo slavlje dobiti kvotu od 1.45. Dok je Klaczek bio protivnik "Nitro" je bio još veći favorit i na njega se nudilo tada skromnih 1.29.

Ukoliko vjerujete da bi Brazilac mogao iznenaditi hrvatskog nokautera, kvota na njegovo slavlje je puno izdašnija i iznosi 2.60.

Za sada meč između Ante Delije i Denisa Stojnića nije uvršten u službenu ponudu kladionica, no vjeruje se da ća i taj teškaški obračun, koji je KSW posljednji najavio, uskoro naći svoje mjesto.

U ostalim bitnim mečevima na popisu borbi Ivan Erslan (1.32) je veliki favorit protiv Rodrigueza (3.10), Antun Račić (1.55) je također u boljoj poziciji u dvoboju sa Stasiakom (2.25), Aleksandar Ilić (1.65) je u očima "bookmakera" blagi favorit protiv Kesika (2.10), dok su Erko Jun (1.95) i Vaso Bakočević (3.45) autsajderi u dvobojima s Pudzianowskog (1.75) i Mankowskim (1.26). Mečevi Rakasa, Krušiča i Janičića i dalje nisu u ponudi kladionica.

Fili Pejić vs. Daniel Torres 1.45 - 2.60

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!