Regija

PH u kickboxingu: Pogledajte tko su 26 seniorskih prvaka i prvakinja Hrvatske

U Đakovu je ovog vikenda održano Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu, u disciplinama K-1 i Point Fighting. Pogledajte tko je osvojio ukupno 26 seniorskih titula, ali i sve titule u mlađim kategorijama.

Kako je ovo prvenstvo ujedno bilo kvalifikacijskog za mjesto u reprezentaciji, na Europskom prvenstvu u turskoj Antalyji, interes klubova iz cijele države bio je ogroman. Sve je u sjajnoj maniri organizirano od strane Kickboxing kluba Blitz iz Đakova, a tribine su kroz većinu natjecanja bile ispunjene.

Na natjecanju su nastupili svi najbolji borci i borkinje u državi, a među osvajačima zlata svakako vrijedi istaknuti Ivana Zidara, koji se na prvenstvo vratio nakon nekoliko godina, zatim Andreja Kedveša koji je slavio pred svojim sugrađanima, ali i Antonija Krajinovića koji je uspješno prešao u disciplinu K-1. Zlato je osvojio i bivši FFC prvak Andi Vrtačić, kao i Anto Širić.

U seniorskoj konkurenciji podijeljeno je 26 kompleta medalja, a tko ih je sve osvojio,pogledajte na fotografijama ispod teksta. Sve rezultate, uključujući brojne u mlađim kategorijama, provjerite na stranicima Hrvatskog kickboxing saveza.

Linker
15. travanj 2024 06:44