Regija

Poznat datum FNC-a na Zrću, najavljen nastup nekoliko velikih domaćih zvijezda

 Fight Nation Championship
Poznate su neke detaljnije informacije o FNC 3 priredbi koja će se ovog ljeta održati na Zrću

Prije nekoliko dana, Fight Nation Championship objavio je plakat kojim je najavio svoj "Fighting Island", odnosno program koji bi se tijekom ovog ljeta trebao održati na plaži Zrće. U tom trenutku nisu dali neke dodatne informacije, no jučer smo ih saznali od najboljeg hrvatskog poluteškaša, Ivana Erslana, tijekom njegovog gostovanja u Podcast Inkubatoru.

Priredba će se održati 31. srpnja, a FNC-ovo borilište ugostit će klub Noa. Tim putem je Ivan otkrio kako će na priredbi nastupiti i on sam, budući da mu KSW trenutno ne može garantirati datum iduće borbe, ali je otkrio još nekoliko informacija. Vrlo značajno zvuči podatak koji je rekao, kako će borci koji su predvodili prve FNC priredbe ovog puta biti dio glavnog programa. Tako je Ivan najavio još nastupe Filipa Pejića, Đanija Barbira, Donalda Ćosića, Adriane Vuković i Patrika Čelića, a kao posebnu poslasticu najavio je borbu Ivice Truščeka te povratak Martina Batura. Otkrio je kako su svi dobili dobre protivnike, dok je za svog naveo kako je riječ o poljskom borcu kojeg ipak nije namjeravao imenovati, budući da borba još nije potvrđena.

Spomenuti Trušček je prije nekoliko dana i sam najavio svoj nastup.

"Mrzim kad netko objavi da će nešto objaviti, ali čini se da je tako samo kad netko drugi to napravi haha. Nema više sladoleda za mene", napisao je Trušček na Facebooku.

Od gore spomenutih boraca, posebno vrijedi istaknuti Filipa Pejića, kojem će to biti prvi nastup nakon poraza na zagrebačkom KSW-u, ali i Martina Batura, pobjednika FFC Futuresa koji oživljava svoju karijeru kao teškaš.

Dodatne informacije, prije svega po pitanju protivnika navedenim borcima, ali i po pitanju mogućnosti prisustva publike, trebale bi doći uskoro.

Linker
19. travanj 2024 05:23