Regija

Provjerili smo kako 'Bosanski bombarder' stoji u ponudi kladionica prije teškog meča protiv Moicana

Damir Hadžović
 Igor Mićić
Ispred "Bosanskog bormbardera" je vjerojatno najteži ispit u dosadašnjoj UFC karijeri. Damir Hadžović će 14. ožujka na Fight Night priredbi u Brazilu ukrstiti rukavice s jednim od najboljih domaćih boraca Renatom Moicanom. Kladionice su ovaj meč uvrstile u svoje ponude, a mi smo odlučili provjeriti tko je favorit, a tko je autsajder.

Čini se kako je bosanskohercegovačkog borcu s danskom adresom ovaj put pripala uloga "underdoga". S obzirom na to da je u zadnjem meču iznenađujuće poražen od Christosa Giagosa, to zapravo i ne čudi previše. Pa je tako trenutačna kvota na slavlje Hadžovića čak 3.55. Što je odlično ukoliko vjerujete u pobjedu ovog sjajnog udarača.

S druge strane, ako ste uvjereni u slavlje Moicana, kvota je kudikamo manja. Trenutačno možete dobiti oko 1.30, što Brazilca čini priličnim favoritom. Moicano je u posljednjem nastupu također poražen i to od Chang Sung Junga tehničkim nokautom već nakon 58 sekundi. Dapače, Moicano je izgubio i u predzadnjem meču od Josea Alda također prekidom. No radi se o top borcima sa samog vrha perolake kategorije. Uz ova dva poraza, jedini izgubljeni meč za Moicana u čitavoj karijeri je bio onaj protiv Briana Ortege iz 2017. godine.

Hadžović trenutačno ima 13-5 u profi karijeri, dok je Moicano na 13-3. Za obojicu je ovaj meč izuzetno bitan radi posrtaja u posljednjim nastupima, a Brazilac je dodatno pod pritiskom radi prelaska u višu kategoriju do 70 kilograma. Do dvoboja na Fight Night priredbi je ostalo još dosta vremena pa je za očekivati da bi se koeficijent u kladionicama mogao malo pomaknuti u Damirovu ili Moicanovu stranu. Mi ćemo vas svakako izvijestiti o svakom pomaku.

Damir Hadžović vs. Renato Moicano 3.55 - 1.30

Linker
20. travanj 2024 17:31